Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci neprijatelj Talibana je emancipacija. Nedaj boze da je zena uspjesnija ili pametnija od covjeka cobana.
tako je ev plusic
@ErikBerne......zena....svaka normalna zena ne zeli da zavisi od muskarca....zato radimo....pet puta vise od svakog muskarca....idemo na posao....kuca...rucak....djeca....muz dodatno dijete....sve to radimo....da bi mogli biti samostalni....imati pravo na misljenje...glasa...voziti auto....otici ako nam ne valja....nismo samo masine za radjanje i sluskinje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čemu osuda, svi bježe gdje im je bolje. Da sutra građanima BiH omoguće da biraju gdje će živjeti, BiH bi bila pusta kao Sahara. BiH je postala čmar Svijeta zahvaljujući našim političarima i diplomatama.
das zeni prst ode ruka takve su danas vecina ne sve usladilo im se kad vide sta sve nisu vidjele i tu nema vise pomoci sto se ne vracaju oni koji su bosnu napustili pravac zapadu otprilike to bi bio odgovor
Trump je u behutu.Na pitanje treba li joj odobriti azil,reče: "No Comment"
Ovo neki novi moderni g-suit
Da je se kako dok sam mlad i dok nisam ozenjen iscupat iz ove bih.
Svako trazi gdje mu je bolje, ovdje u bosni kad bi mi davali posao sa platom od 2000km i izbor da odem u neku drugu zemlju, bez razmisljanja bi rekao kad trebam torbu da pakujem, pasos spreman, znaci nije bitno koje doba.
Nisam apsolutno za ponizavanje i ugrozavanje"ljepseg spola" ali odkako znam za sebe stariji bi govorili za zensko:duga koda kratka pamet!!!!
Ja sto ce je sad ameri poceti cerupati pa onda sutnuti u staro gvozdze
pametno
Bošnjaci inače trebaju prestati "patiti" zbog ovih Arapa, mi s njima nemamo ništa zajedničko osim vjere. Dok se ne dozovu pameti sami, postanu obrazovani i jedinstveni, ni Bog im neće pomoći. Bošnjaci toliko žale za Gadafijem i Palestinom da u sred Evrope pale i gaze izraelske zastave, pa kad ovi podrže Dodika recimo, onda kukamo "jao kuku pa što nas mrze, šta smo im uradili". Dok za to vrijeme u susjedstvu Palestine prebogata S. Arabija šuti i gleda.
. . treba joj oduzeti nagradu "Žena hrabrost". Boji se vratiti jer se plaši. .
haj sada da pukne neko fetvu o zabrani letenja ženama
Normalno da je zatrazila azil, ko ima mogucnost za bolju buducnost, to ce i iskoristiti.
Rahmani, koja je i dobitnica nagrade "Žena hrabrost" koju dodjeljuje američka Vlada, postala je simbol napora da se unaprijedi položaj žena u Afganistanu, više od decenije kako je pao talibanski režim. Ovoj treba dodijeliti nagradu "Zena izdajnik" jer je sve dobro isplanirala kako da ode iz tog Afganistana !!!
da si zena....i ti bi sve pokusao da pobjegnes iz takve agonije
@mirrorce Ali ne na taj perfidan nacin !!! Tu obuku je mogao iskoristiti neko tko bi ostao u Afganistanu i borio se protiv talibana ;) . Jbg . ovo je vise nego perfidno i bizarno . Sutra ce ona izdati i prevariti i one koji joj daju azil jer je to njen karakter.
obuka u reonu pičluka pardon čitluka