Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako im uvedu sankcije to ce turke samo jos vise pribliziti rusima, ne znam koliko je to pametno. Jedini dobitnici u svim kombinacijama su rusi.
@BosanskiOhrid Znaci vi ste karika koja spaja Pravoslavlje i Islam? 😆Ili mozda pusite ko turci a pijete ko rusi. 😅
Kao što je većini poznato f-35 (raptor) spada u grupu nevidljivi aviona, ovaj sistem će uz pomoć Turaka moći lakše prikupiti podatke kako izgleda F 35 na radaru i koje su mu opcije izbjegavanja projektila.Samim tim avion u kojeg je uloženo najviše novca u razvoj je beskorisan a to će neko debelo da plati i to batinama.
Trump-Erdogan je želio kupiti Patriot rakete ali mu ih je Obama odbio prodati, onda je on kupio ruske sisteme a tek tada se Obama javio i rekao da će prodati Patriot sistem, Erdogan mu je odgovorio da nema dovoljno novca, Tretirali smo Erdogana i Tursku jako ružno i bezobrazno..
Allahu ekber čuješ sa svih strana To je vojska ljutih muslimana....
Naoruzavaju se za samoubijanja.... vidimo stvaraju bjedu u svjetu saka lidera koji dominiraju u svjetu..!
Koliko je jaka Turska Trump im opali jedan tweet lira .estane sa lica zemlje.
nestane
Pravi partneri si ne lupaju medjusobno sankcije. Americke bojazni su ok, postoje rizici sa ovim oruzjem ali americki nacin ili po mome ili nikako drugo je fijasko. Turska a i druge vece zemlje tipa DE, FR zele da imaju slobodu kako ce koristiti vojnu opremu a SAD su pocele da ucjenjuju. Rusi profitiraju na kraju.
Erdo sebi dao autogol, ovo je etno politika nalik našoj, a vodi ka destrukciji države. Hajd što finansira ISIL vehabije-podržava ih i amerika, ali ovakav potez će ga uništiti ubrzo.
Svoj razvoj i prosperitet Turska je dozivjela od kad je postala clanica NATO-a, a sadasnja turska politika reze granu na kojoj sjedi.
putin zadovoljno trlja ruke... jos jedna budala nasjela na njegovu pricu
Jel to dostavljen ukrajinskim avionom