Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovo i nama, shodno ucinku nasih ministara 😊
@asmir_m No shit, Sherlock?
Prestiže nas i Liban...
plate ministara su da se namiri ovaj maskenbal na ulici, a privatizacija telekoma je pravi kolac.
Ovi Libanci cu vece demokrate od nas Bosanaca, svaka njima cast, oni znaju kako koristiti demokratiju
Libanonski «gradjanski» rat je bio gradjanski koliko i nas. Medijima je odgovaralo da ga tako predstave. Nisu bili sukobi izmedju krscana i muslimana, vec Maronita i Palestinaca. A pitajte Francusku i Englesku zbog cega.
Imaju dnevno 5-6 sati redukcije struje. Bogati imaju akumulatore, a siromasni sibice i svijece. Inace, u Bejrutu ima jedan trotoar, onaj uz more. Ostali trotoari sluze za parkiranje auta. Ovu kastu na vlasti mogu slobodno kamenovati.
svaki treći komentar , "našima" i "nama"...
Šta je Bošnjo? Nešto ti nije jasno u vezi ove vijesti? Ovi su za nas primjer u svakom smislu. Imali ljudi etnički rat kao i mi, i riješili preraspodjelu vlasti na način da se Šiit, Sunit i Kršćanin rotiraju. Ako je jedan od njih premijer, drugi mora biti predsjednik države, a treći predsjednik parlamenta. Nikakvi entiteti, deset kantona, stotine ministarstava, itd...
Jadni libanski narod. Ali eto se izborise. U nas uopće nije tako pa možemo ostati kuci 😋
Našima ne trebaju nikako isplaćivati. Ionako ništa ne rade.
mi smo merhametli narod. Neka nams 5 6 stoja a ministrima 5 6 milja nek se vidi raskoš
A Bake na birou...
I kod nas će isto uraditi.....moliće oni raju da budu ministri....