Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A već se odavno zna da je ta tzv. korona bila čista prevara i samo jedan projekat u nizu, vidiš šta u Kini rade ljudime, pustite ljude da žive živote dostojne čovjeka je*em li vam majku..
Neka vlado tko god hoce Rus, Amerimanac, Evropljanin samo da ne dođe vrijeme da se ova zuta gamad pitaju nesto. Onda nam.je sigurno kraj sto se tice mnogih stvari. Ovo je definitivno najgori narod na kugli zemaljskoj.
Ti si rasista jjebeni. MRS!
korona je pravljen by govermnet
Samo totalni idiot jos uvijek misli da ovo ima neke veze sa "virusom"..
Toooooo,kao sto sam i predpostavio,poslije rusije,amerika razvaljuje jos jednu teroristicku drzavu.
Bit će Tienanmen drugi dio. Samo da se prikriju razmjere protesta i naravno po starom običaju okrive ''zapadne sile'' a poslije Sj. Koreje, najzatvorenija zemlja na planeti gdje je kontrola u svim sferama društva.
Tako je i kod nas bilo dok je odgovaralo neoom
KP se ponašaju kao japanci kad su okupirali Kinu
Zar je ta corona jos ziva? Zar je ikad i postojala?
Kao prvo Kinezi nisu glupi, neznam ko i zasto im ovo radi, dok citav svijet gleda loptu ? kakva ba sad korona i ovoliko maltetiranje svijeta i rusenje ekonomije??? Izgleda da im je neprijatelj dosao za kragnu ;)
Joj ovi rusofila,za kaznu bi vas protjerao iz zapadnih zemalja mrs nazad u vukojebinu odakle ste dosli ili pravac rusija
Kineski idioti.ebala vas i Corona bžvi ste je i napravili pustili..sad svi ispaštamo inflaciju ..
Hebo one SF filmove sta su ovi Kinezi
I onda neko kaze..kina ce biti glavna svjetska sila..hajte molim vas
Ovo nema veze sa koronom.. vlast je svjesna da kineska ekonomija dozivljava nevidjen pad..i vec ljude pripremaju..da se nebi bunili.. ubijaju im duh..sve se radi planski da kinez ostane potlacen
Gdje su oni sto su boce uzeli kao nadu za lijek i zastitu a zdravi bili😂😂😂
Pa sta je sa tim njihovim vakcinama koje ste tako fino nama nametali i hvalili.Eto koliko su efikasne jer sumnjam da tamo ima izbora hoce ili nece.
Jadni ljudi! Ove scene su kao iz horor filma