Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je uništavanja evropskih naroda i evropske kulture tako što ljevica vabi ljude kojima nije mjesto u Evropi!!!
@BosniacumLilium zapalili kamp zato što ih je grčka vlada stavila u karantin zbog korone. izvor DW.
@BosniacumLilium samo nek natovare na brodove i pravac Njemačka a ne preko naših leđa da se stvara kriza.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
svi ovi borci za ljudska prava.. samo trebaju da nadju poso gdje se nesto stvarno radi.. za cas bi oni preobrazili se u desnicare koji ne vole doslje 😉 lako je po ovim NVO grbacama glumit merhametliju.. a kad te teret spopadne.. onda okrenes list
kad vidis kako neko kao klix nema legitimnost informacija onda se tek zapitas kako neko kao vlada fbih funkcionise.
Koji migranti? Većina su paraziti kojima nije do rada. Puno zemalja sam brodom vidija i znam koliko im je bitnije ukrasti nego zaraditi. A da nije Evrope, još bi visili po stablima, zato govoriti o evropi kao sijaču zla je neznanje i vjerska zatucanost. Jer, di je Evropa došla donila je barem neke zakone.
Nekako mislim da najveci rasisti uopsteno na Balkanu i specijalno u BiH zive (neovisno o krizi sa migrantima, koja je iskljuicvo posljedica apsolutno nesposobne, nezainteresovane i korumpirane vlasti). Ne bi sve bilo tako groteskno da nisu najglasniji kad njima odnekuda treba pomoc (bez koje inace nisu u stanju prezivjeti)
Kakve migracije to su degenerici, narkimani, džabiguzani. Ja se satra od jutra do mraka da šta zaradom a oni protestvuju jer nemaju svako jutro topli kruh. Aaaaaaa, koji ste vi bolesnici
sad prava raja izlazi vani
Niko ne zna koliko postoji Sorosovi nevladini organizacija koje Soros financira da naseljava Evropske zemlje sa krajnjim ciljem da EU zemalja stvori bezlicnu naciju
Pa ako unistavaju u Bosni unistavat ce u Grckoj,Njemackoj,Austriji svijedno.Ne znam jestel culi za pricu onog sto je nozem glavu kod nas odsjekao i trazio je od policije i advokata da proda porodici nazad.
ne kontam
Migranti protestuju za migrante e moja evropo
e sad smo naebali
Kalergi Plan se ostvaruje - Evropa ce za 50 godina biti prljava rupa kao Afrika i Azija vec jesu
Koji nivo svijesti a nasi narodi se jos biju zbog medje
Zasto ovim migrantima ne daju lepo humano paket sa hranom, padobran na ledja i ukrcaju ih na transportni avion. I onda im lepo ponude: da li zele da iskoce iznad Avanistana, Somalije ili Sudana.
pa sad da se i prihvati ovih 30.000 sa balkanske rute, za mjesec dana ce ih opet biti 30.000. Nema tu kraja.