Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gurbeti sa djecom ILEGALNO krenu preko tudje granice i onda je zemlja u koju ILEGALNO pokusavaju uc kriva kad ih pritvori zbog KRSENJA ZAKONA!? Apsolutno se tu nista nema prigovorit. Ne kontam svega mi, neka mi neko objasni... Treba postovat zakon, jel to previse za trazit?
Sta ti tu meljes jado jadni nepismeni. Kad predjes granicu neke druge zemlje i kazes " Azil", nisi vise ilegalno nit si koji zakon prekrsio. Al pun mi je racku takih prelivoda poput vas Jugobalija, koji su u jeku rata i sami izbjeglice bili, pa zapad preplavili. Najgori su Hrvati, bivse ratne izbjeglice, koji danas protiv izbjeglica huskaju. U usta vam se ona zvaljava pokakim redom.
@guzarcurguz002 Kakav azil iz Meksika retardinjo? Mislis ilegalci sto naviru u Ameriku svi radi azila? Ne izdaje se azil samo sto ilegalno udjes i "kazes Azil" k*nju jedan. I ne pricaj kad ne znas ni ko sam ni gdje sam bio u ratu p*cko!
Koji k*, pa potpisao je naredbu da se ne razdvajaju djeca. Protiv čega ovi protestvuju onda? http://www.klix.ba/clanak/180620140
koristit cu rijeci velike legende Roberta de Nira: FUCK TRUMP! its no longer down with trump, its FUCK TRUMP!
de niro je retard
Interesantno je da je zakon donio Clinton, pa izdrza i 8 godina Obame... niko ga ne spomenu. Sad kad je Trump prekinuo pedofilski lanac za prodaju djece Clintonovih, sad smeta. Najbolji nacin da ih ne razdvajaju od djeec je da ne krse zakone ulaska u USA i da udju legalno.
Da u BiH nije problem sa imigrantima ovdje bi već bilo 100 komentara protiv Trumpa. Nisam za ovu politiku, ali sigurno treba naći rješenje za imigrantsku krizu koja pogađa cijeli svijet. Elita mora shvatiti da je bijedi dosadilo živjeti u bijedi.
Checks and Balances je ono što Ameriku čini Amerikom. Jedna grana vlasti nadzire i koriguje druge dvije grane vlasti, i obrnuto, da se demokratski sistem ne bi pretvorio u autokratiju. To je jedino što u ovom trenutku Trumpa drži podalje od diktature.