Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji, Srbi i Cigani su dno ljudskog roda - ŠLJAM-.-.-.-.-.-.NACIONALSOCIJALISTIČKA PARTIJA SA FIREROM NA ČELKU JE ODRAĐIVALA PRAVU STVAR, SVE DOK KOMUNISTIČKI MAJMUNI JOJ NISU DOHAKALI..a nisu znali da je komunizam čifutski proizvod......varka za maloumne.................HANDŽAR SS DO GROBA
Nisam poturčen niti sam retardiran.....već sam žeženi srbomrzac i kad se god pišam i serem popišam se i poserem na sve izdrkano i nakaradno srpsko na svijetu
Stepe Stevanovicu prije nego sto pises Koje poturcen :) provjeri svoje gene,ako nista drugo posjeti djedu Murata u Turskoj.
Kad bi se ove nase komsije sjetile i dostojno odale pocast srebrenici , sarajevu , prijedoru , krajni ...
u bugojnu muslimani nisu otjerali srbe barem se to zna!
sa genocidasima nema dijaloga razgovora bilo sta slicno. treba postupati isto kao nase komsije hrvati i albanci. DOVOLJNO JE PROCITATI KOM.OVOG prdoslavca Stepa Stepovic. drzali su 4 god. Gorazde pod okupacijom i sad pise kako su protjerani bili .
ko o cemu,kurva o postenju
I opet znajuci kakva strahota je to kad te neko progoni, ubija i muci zbog toga sto si drugaciji, oni rade ovo isto u Palestini.. Nisu uposte shvatili pouku..
@ ex oriente lux ne razumije on tebe druze, vidis da je antisemitski nastrojen :'(
nevolim niti jevreje niti arape. zna se kome europapripada, krscanima. drugi nemaju mjesta u europi (naravno, mjesta ima za nase BH muslimanje - Bosnjake)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)