Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim dobri Pipo, sve je to tak , nego kazali na genocidnoj TV Srbija da su u SANU govorili o tebi jarane, kazu nije bosna problem vec neki Pipo,njeg treba ukloniti,pazi se jaro SANU ti radi o glavi ..ovo negovori nikom da sam ti kazivo...
Da podsjetim LOBIRANJE krvolocne fasisticke srbije za neukidanje viza nasoj drzavi u Briselu,DAL OVI KRVOLOCNI NACISTI i FASISTI IMAJU dovoljno zdravih mozdanih celija da SHVATE da NECE VISE moc UNISTAVAT drzavu Bosnu i Hercegovinu i da su JOJ DUZNI dal PRAVDOM dal MILIJARDI I MILIJARDI PARA za sve DESTRUKCIJE INFRASTUKTURA,KULTURNE BASTINE,VJERSKIH muslimanskih i katolockih bogomolja???A i za sve zrtve SANU ideoologije o velokoj srbiji! BiH4EVER!
fasisti tadic i jeremic hinje rade i dalje SANU i ideologiju o velikoj srbiji!prije dva dana je fasista tadic bio u SANU ,SVE DEMOKRATI probudite se PRIPREMA fasisticka krvolocna srbija UNISTENJE drzave Bosne i HercegovineONA LICNO diriguje fasistima dodik ui spiricu sta treba radit i TIME direktno i ENERGICNO mijesa svoje krvave prstice u unutrasnju politiku nase zemlje i ZAVJERU protiv nase suverene drzave BiH-e! NO PASARAN! BiH4EVER!
Dal je oVO SVE dokaz da je EU-a ISLAMPFOBNA i da je ONA ta koja je u pozadini bila glavni kreator Genocida i etnickih ciscenja Bosnjaka Muslimana u periodu 1992-e do 1999-e godine??? Ko to oduvijek pODRZAVA NACISTICKU FASISTICKU srbiju??? BiH4EVER!
\"\"\"Očekuje se da će zahtjeve za takav status uskoro podnijeti Srbija i eventualno Bosna i Hercegovina.\"\"\" OVO EVENTUELNO ima JASNU PORUKU!!!!! Na nasim domacim politickim liderima je da traze ODGOVOR i OBJASNJENJE!!! Kak ce krvolocna genocidna nacisticka fasisticka srbija(i dan danas) imat IKAKVO pravo da BUDE kandidat kad je do juce KLALA,SILOVALA,ETNICKI CISTILA,AGRESUJU I RATNE ZLOCINE PROTIV COVJECANSTVA RADILA DESET GODINA U REGIJ???????? Pa oVO LJUDSKA MISAO nemoze SHVATIT NI PRIHVATIT!!!!! O ovome bi trebala EU-a UNIJA GLASNO da sa IZJASNI?! UVJELA nam je ombargo na oruzja,poslala francuske generale ZA USPJESNAN GENOCID i ETNICKA CISCENJA Bosnjaka Musmimana i Katolika na zemlji nasih pradjedova Bosne i Hercegovine! TUZIT na svakom nivou sve koji su doprinjeli GENOCIDU Bosnjaka Muslimana i Katolika!!!! Pocelo je u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici a ne zaboravit sta su krvolocni srbi radili i po Kosovu!BiH4EVER!