Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo da od 430 raketa bude jedan mrtav i troje ranjenih. Ma hajte molim vas. Koja propaganda i izmisljanje razloga za napad na Gazu
@DalekoNajpametniji "Ma hajte molim vas". Jesi li to ti predsjednice Komsic sakriven iza ove sifre. Hehe. 1 je poginuo, a 9 ranjeno. Od tih raketa vecina je zaustavljena od strane americkoizraelskog sistema odbrane koji su razvili čifuti i okupatori palestinske zemlje predsjednice Zeljko.
Kao i svaki ramazan do sada, palestinci "raznesu" kompletan Izrael. Ne lupetajte gluposti. Ne znam koji po redu ramazan gledamo bukvalno razaranje Gaze od strane ovih prokletnika iz Izraela.
Čuj militante za koja klix navija
Puna podrska bilo kojem neprijatelju izraela (namjerno izrael malim slovima)
Branite jedne samo zbog religije,zasto se onda zalite kad vas migranti tuku i prave sranja po bihacu i sarajevu,bte do naa ne dolaze prave infirmacije pa ko zna sta se zapravo i desava tamo
Cigane, jevreje i srbe ... Hitler je znao sta je sljam drustva :)
Ove palestinsker teroriste treba dobro potaracat, ukinuti im lovu s zapada a da se drzava Izrael jos prosiri!Ko ce s ovom bagrom zivit!
Evo je n a sVim televizijamA!Malo vlada cudenje zar nisu "goloruki " palestinci s "kaMENJIMA", ha, ha.,,,,!
Achtung Juden!
Nedavno sam bio s jednim Palestincem gdje mi je rekao da ni Hamas nisu cvjecke i da ih dobro osudjuje, sto jasno ukazuje na to da je sve dogovoreno i napravljeno kako bi Izrael i cifuti mogli da ubijaju kad god pozele palestinku nejac i stanovnistvo ne dozvoljavajuci im pravo na normalan zivot. Bog samo zna sta je istina.
430 raketa niko nije poginuo ko ke ovdje lud
I u famoznoj PC komisiji za reviziju Genocida sjede Izraelci ili Cionisti. 😒
Gdje su sad prokleti Saudijci?! Na muslimane u Jemenu su digli avione preko noći, a Palestince će pustiti da izginu i pocrkaju.
Projektili su nekada bile strijele, a strijele su nekada bile rijeci, a rijec te nekada u srce dirne 💘.
Nece jevreji nikad imati mira. Eh sto su se zajebali
Steta sto nemaju bolje rakete da sravne ove odvratne židovske glave
@gooUser1556227460
Ovih bi milion Arapa u Izraelu trebali osnovati Republiku Arapsku i otvoriti predstavnistva po svijetu. U stvari, pametnije im je da prvo otvore predstavnistva. 😒