Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dao sam mu 2 bule iz moje javne kuce da ih nosi kuci :)))
koliko mu je dodik platio da ovako laje ,ili mu je jos uvijek na balansu rs.
KOSOVO NIKADA NECE NITI MOZE BITI DRZAVA TOGA SU SVESNI I SAMI ALBANCI NA KOSVU ALI POSTO SU NASELI NA AMERICKU IGRU NEKA IM JE BOG U POMOCI JER CE IH OSTAVITI NA CEDILU KAD TAD A STA POSLE O TOME BOLJE I DA NEPRICAMO !
Sto nisu Sarajlije hebale mater Lajcaku, a da ne govorim onima sto su prodali i opljackali drzavu?? Vi sebe nazivate glavni grad BiH!! Meni niste odavno!
Hebale ti Sarajlije mater, konju jedan isfrustrirani.
Pa cim je prestao bit visoki (niski) predstavnik za BiH, sad slobodno moze da pokaze svoje pravo lice, i prestanite sad iskaljivat vas bijes ovde i pokazivat cudjenje, niste ni jedan jedini protest napravili, da prozovte i kazete ovom srbofilu da ode, da ne zelite VP koji nie pro-bosanski orijentisan!! Vama mogu slobodno poslati i jednog Tadica da vam bude vp, zato sto vas drzava ne interesuje. Sarajlije ovo je vama upuceno!!
šta sad hočeš Lajo lajavi,idi sad u p.... materinu,pičko jedna,kad si trebao nešto uradit nisi,Kosovu je Tito i svi narodi ex-Juge dali autonomiju tj.pravo da se samostalno predstavlja u svijetu,uostalom ti bi to kao visoki pozicioner trebao znati,a nikad RS-u,seljačino jedna Slovačka,idi beri baje budaloooo...
Kosovo je velicine federacije Srpske vojne snage ga mogu povratiti za 72 sata bez icije pomoci ,tako da kad se jednom ovi americki okupatori zadeveraju svojim problemima bice vraceno matici .Srbija je kako priznaje nato i dalje najjaca vojna sila na Balkanu ima sopstvenu proizvodnju oruzja i legendarno dobru vojsku, drugarski pozdrav
ja sam za PRIZNAVANJE!!!GREAT KOSOVO!!!!!A SRBI NEK UŽIVAJU U SVOM PAŠALUKU!!!
u srboljuba
ma ti samo laješ ko tvoj istomišljenik didik.ovaj svjet je bolestan kad imamo ovakve političare psihički poremećene
ALI MOZE DA SERE OVAJ NEPRIJATELJ BOSNE ,ZNAMO MI DA ON NEVOLI MUSLIMANE CITAVOG SVIJETA.
BIH \"budalaština\" od države? A šta je genocidna tvorevina, \"vjekovna težnja\" jednog naroda? Znači li to da je taj narod genocidan a ne nebeski.
Moja zena je Albanka,lepa pametna. Pobegla od mafijasa. Imamo troje dece i perfektno se slazemo. Jos ne sme da ode \"dole\" na Kosovo!? Docice vreme kada ce smeti,da I tamo dodje potpuna sloboda,ravnopravnost zena!
Drži se ti tvog jada i čemera!! P.S. Gdje nauči tako dobro BHS, razumljivije pišeš od ovog RED!!