Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daaj ocm, koja nepravda, ja sam uvijek sanjao da me siluje profesorica
Jadna profesorica, al makar je zaradila sevapa :(((
ja bi odudio obadvoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SINE MOJ TI SI RETARDIRAN DA TI TETA ŠEMSA KAŽE
"Moj sin je pretprio veliku bol i patnju s ovako malo godina." Jadan, bas mi ga je zao :D
Neka dijete progleda na oči.
Koja glupača od majke-vještice... Tek sada njenom "malcu", ljubi ga majku, majke mu ga nabijem, predstoji pakao u životu.... griža savjesti ga može dovesti do pakla..... Da je mazlum ćutao, sve bi se zaboravilo i bilo na svom mjestu... San svakog pubertetlije je bila učiteljica, nastavnica....
Mars mali u tri p.m.! Dok te gladila i da nepominjem stavec bilo ti je dobro. Sad kao fol radili smo sto nevalja, tipicno Americka prica. Jos jednom, MARS mala gnjido!
Mali dobro odradio odvede ga mlada hahahhahaha
Zasto nisam imao ovakvu profesoricu?
Nema vise djece od 15 godina. Ponasaju se ko majmuni a razmisljaju da su odrasli i da mogu da rade sta hoce. Znam ucitelja kojeg su balavci sa 12 i 13 godina pretukli na nastavi. Treba I ovog od 15 godina u zatvor. Mali se je dobro proveo.
ne daj se starka bem ti nepravdu zena se ne smije ni hebati da je ne uhapse :D
koliko se ja razumijem u serijat, a razumijem se dobro, za ovaj gnusni cin kazna je 417 udaraca letvom po ledjima i poslje toga kamenovanje...
hhahahahahhhahahhhahhahahhaha
zasto bas letvom brate sto nije cuskijom ? a onda je gadjati karamelama ? :D
njen sin ispade žrtva... a kada je umak*o nije se osjećao kao žrtva
nataknem mu uciteljicu
"Sudija je osudio na kaznu zatvora od osam do 25 godina" zanimljivo
Osudiše je za pruženu ljubav,jer je hetero,da je homo,ništa ne bi bilo.
to je govor mržnje,ako ne kontas sta ja tu mogu.
hupert,samo seljaci kao ti koriste takav riječnik,to govori o tebi,ja sam ipak tolerantan građanin,pa ti oprađtam tvoje neznanje i nemogućnost normalne komunikacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)