Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece, ali nece vise biti glavni igrac. Glavni saveznik Europa je u _urcu, ne zna sta ce od sebe. Rusija i Kina pune vakum i bockaju, eto vidi Sj. Koreu. Sve je to po instrukciji Moskve i Pekinga. Trump se uz_ebe i odmah bi da bombarduje, ali Kinez mu veli: najlakse je smiriti psa koji laje. 😂😂😂😂😂
jebla te rusija i kina. dvi govnarske države koje sve plaćaju dolarima. usa ih klepa kurcem po čelendri.
@g60000 Nije kao liberalna ljiga Obama. Nobelovac a napao 5 zemalja. Cak ni Bushi nije toliko napado. A onda liberalna gowna u Europi i svijetu htjeli Killary Clinton za predsjednicu, a ona i muz joj opljackali zemlje treceg svijeta. Zivio nama Donald! Ako nista pod njegovom administracijom Amerika je se vratila na Balkan
Izrael je davno počeo tražiti alternativnog zaštitnika. To je valjda dovoljan pokazatelj.
Kad je tako dobar prognozer, pa je predvidio "pad" SSSR-a , mada SSSR nije pao nego se ta bivša komunistička imperija rastočila, neka prognozira ko će biti svjetski prvak u nogometu u toj raspadnutoj Rusiji. Americi su odgovarale O bambamine socijalističke metode po kojim je uveo zdravstvenu skrb za sve, ne vezano plaćali ili ne osiguranje, odgovaralo je štampanje dolara i time kupovina socijalnog mira. Trump nije došao da svali ameriku nego da vrati urušeni kapitalizam.
Pod obamom su americke skole pocele da se ruse, putevi gori nego ikada, a bolnice oronule. Gdje god dodje socijalisticka noga javna infrastruktura je u kurtzu. Ucinit ce Donald Ameriku velikom - ponovo
@JasarAnetovski3 Ponovo si glup!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad na vlst nije dosla veca divanija od njega
Muhamed Filipovic se je u svom punom kapacitetu stavio u podanicku sluzbu predsjedniku Fahri Radoncicu, sto bi trebalo da bude diskutabilna tema. Slicna stvar je i sa ovim profesorom koji se je nasao u lavirintu, gdje veliki vjetrovi pusu i gdje globalisti i Rotsildi kolo vode kao najveci vlasnici svjetskog kapitala, kojima Tramp nesto ne igra po njihovom taktu.
Još kao bistrooki mali sam predvidio nakon pada SSSRa pad AMerike ! Zašto ? PA ako su pali SSSR i nesvrstani ne može ostati jedna monopol sila. MArks kaže da se monopoli neizbježno samourušavaju pa će tako i cijeli kapitalizam .
Korolar ovog zaključka kako godi izgledao nevjerovatan slijedi: Padom jedne od tri šovinističke naci oligarhije poviuče i ostale dvije za sobom. ZAsad mi Čova kao glumi nesvrstanost i TIta !
@hazbinatorrrr Enegels je uzdržan ko Čović kad je trebalo potpisat transportnu strategiju za EU ! Ono kao da se ne zamjeri izazove rekaciju i gnjev !
glupost. taj norveški profa uglavnom po trumpu (šarlatanu) donosi neke svoje zaključke. čim dođe neki stabilniji predsjednik usa, slika će se promjeniti.
Paša on je ovo predvidio prije 17 godina, Trump mu je kao 1 na 10
@BosanskiZmaj2015 ... ostavi se gatanja. činjenica je da usa diktira cijelim svijetom.
baš je potreban stručnjak da bi se to skontalo...to zna i Juka koji cuga pivo ispred granapa
nicija nije do zore gorila...........sve se na kraju urusi da je ne znam kolika imperija i sila...
Za predvidjeti ovo nije trebala nikakva skola ni struka.Dovoljno je imati nekoliko osnovnih vitamina optimalne zastupljenosti i vec u februaru i martu se zapitati dali je ovaj deda Trump jos citav
@eurokrem Na osnovu čega si došao do zaključka da President elect Donald Trump je loš po USA
Johan Galtung je predvidio da ce 30 godina poslije rata u BiH,biti posla za sve,ali nece vise biti radnika.Nesto slicno kao sto i Brankovic rece,morat cemo uvozit radnu snagu,postavlja se pitanje odakle...
i ovaj lupeta. Trump jos ima max. 3 godine mandata a mozda ga cak i najure do kraja ove godine. ne moze on nista poremetiti ili unistiti.
Kina, Indija i taj region preuzimaju lidersku poziciju. USA se guši u sopstvenoj slici moći koja realno više ne postoji, a EU je ostarjela senilna bakica sa Alchajmerovom demencijom i slikama kako je nakad bila lijepa. Pritom ne mislim kao desničari da Evropu ubijaju emigranti... Evropu ubija njena dekadencija i nedostatak vizije šta je to zaista ujedinjena Evropa.
meni je nekako sad prirodno da poslije ovog klovna i Hefner bude predsjednik
Hefner and his First 12 Wifes...
Svjetske sile ce vladati Velika Britanija 1 Godinu kod boga kao 1000 godina (vec proslost), USA 1 mjesec kao 100 kodina (sadasnjost) pa Izrael 1 sedmica kao 1 godina (buducnost) a onda ce mir da zavlada do sudnjega dana!
@dis3 da vjerujes u boga i njegove objave sve bih ti jasno bilo i sta i kako a ovako ostajes do groba u mraku, zalosno!