Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."pasoš" je srpski, "registrirani" je hrvatski. a "h" nema niđe.
...što si neurozan, rođo. samo navodim "mainstream" tumačenja. ja inače spikam "naški", uz obilato poznavanje "šatrovačkog". a pomalo mucam i ingeški, tako da, njema-ševi, sve razmin. profesore :)
@Japanska jabuka izgleda da nisi skonto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ovo se odnosi na sve države bivše juge, ko je ovaj natpis stavio, bosancima i hercegovcima, to nigdje nepročita na priloženoj fotografiji. Kako jadno KLIX-ovci pokušavaju baciti kost.
Da se odnosi na Srbe napisali bi cirilicom, da se odnosi na Hrvate napisali bi putovnica, da se odnosi na Bosnjake ne bi napisali registrirani. Ovo se odnosi na ostale :-}
@.iggy.is.back.po prvi put su sejdic i finci zadovoljni
A nema na hebrejskom..
Somalski izvinjavam se ne indonezanski..
Sve suJmivi na arapskom,farsiju,indonezanskom, albanskom i bosanskom..
ja mislim da je ovo natpis na srpskohrvatskocrnogorskom,znam po fontu
Pametan
Jel i PSIMA ulaz zabranjen ? Uglavnom se ne traži njemačka putovnica a niti se može tražiti za Hrvatsku člana EU. Dalje natpis nije na čirilici, pa se ne odnsoi na Srbe. I najzad preostaju Bosanci.
Ima bošnjo utoka više nego njegovih 20 radnji! Bar smo to od krmadi naučili da svaka kuća treba bar jednu "cev " u kući da ima! Pa popni se sad LJubane na jevrejsko ako muda imaš!
imate cijevi !!! svaka cast konacno i kod vas dodje voda u kuce sad nemorate ic na izvor
stvarno si anus @hemeroid
eno sad se ljute sto nece da im proda pusku
bošnje sluge islamističke...hapsi govna
ovo je hrvatski jezik!
kakve samo gluposti lupate...ni ti pise da je upuceno za bosance,ni ti mozes kupiti orizje i dobiti dozvolu ako nisi drzavljanin ove zemlje,pa sta bi trk bilo po nasim ulicama ovdje da ga svi mogu kupiti...ionako imamo kriminala dovoljno i bez toga...kad pisete nesto,barem nesto napisite kako treba...ovo je ovdje upuceno bivsim jugoslovenima jer smo mi svi u paketu za svabe "Yugos"...
Pa šta ima veze? I ne treba bagri dozvoliti da ulazi u prodavnice oružja. Švabe znaju sa oružjem, bez brige.
ja vidim srpskohrvatski. ..
U pravu je covjek.
Niđe veze,ko to još u starnoj državi kupuje u radnji oružje.