Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padre for President!
Sve dok je profitom vodjenog monetarnog sistema u njemu ce npr jedan Mittal radije placati kaznu od 40.000 KM godisnje umjesto da instalira filtere koji bi ga kostali nekoliko miliona. Sve dok zivimo u profitom vodjenom svijetu, nema te regulative koja moze da zaustavi neminovno propadanje i destrukciju okruzenja. Kao sto rece agent Smith, ljudka rasa je VIRUS.
ko kaže da će plaćati...ti izgleda nisi upoznat da Mital dobio certifikat ISO 14001, i da je njihova proizvodnja enviromental friendly :D....bar je tako u ovoj državi
Nisam upoznat ...tim gore onda. Hajde kao sto kaze onaj stari vic, Zenicani barem vide sta udisu ....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja pomislih nešto procurilo vezano za one pedofile, homiće što se klaparaju po crkvi.. a ono Papu zabrinjava eko sistem... e moj papa i ti si puko..
Human čovjek sa zdravim razmišljanjem. Treba nam više ovakvih!
Podudlaj ga papane. šta tebe boli kita kako ću ja da vodim svoj život. Nataknem vatikanske pedofile!
sve je u pravu padre.. Čak i onda kad je rekao da se ne trebamo razmnožavati kao zečevi.
Šuti bolan Vinko Puljić vamo se trga i viče kako nema cvijeća u Božijoj bašti a ti tako. Umiremo jadan ne bio. Naš narod i treba da se g...i danonoćno i da ima minimalno po troje da se oporavimo.
ako su se papa i slični njemu to jeste ljudi koji žive za onaj svijet prepali onda smo stvarno najeb..i
...kad vjerski dostojanstvenik dize alarm u vezi ekologije, onda mozes zamisliti koliko je situacija alarmantna i uzasavajuca!
Pa normlano da ce radi ljudske rase i ljudske dobre dushe doci i kiijamet ili sudnji dan,,eko kuce eko ishrana,,,fakat mrishe na dobrotu
Mojne tisra Njofra stare ti.