Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast!
Odavno je postalo IN da si nepoželjan i ter*orista ako negativno govoriš o Izr*aelu i Cio*nistima. Dobro je pa ga nisu proglasili nac*istom. Inače, ter*oristi su samo oni koje Cio*nisti takvima proglase, makar takvi slučajno zgazili mrava. A kada ame*rički borac za slobodu \'\'slučajno\'\' ubi*je 20 civila, eh njemu se 2 godine traži neki psih*ički pore*mećaj koji će ga osloboditi krivice. Nadam se da nismo svi O V C E kojima Cio*nisti prodaju lažnu demokratiju. *(-_-)*
POSTENO, DA POSTENIJE NE MOZE...
Neko može sve, a neko ništa
TREBA MU URUCITI NAGRADU \"ISLAMSKI MISLILAC GODINE\"
P.o.p.i.s.a.m ti se na vjekovno srpsko ognjiste.
Hajde samo navedi jedan razlog zbog kojeg je Srbin u BiH ugrozen,a Bosnjak ili Hrvat nije-znaci samo jedan razlog??? Ako nemas odgovor ostavi se glupih komentara.
pjesmaima svojih i dobrih i prosjecnih dijelova, al je istina recena, fenomenalno, al najbolji je bio cnn prekjucer kad napisa da je german poet nedobrodosao u izraelu, nisu mogli prevalit nobelovac, orazlozima da ne govorimo...
... najiskrenije bih da zamolim nadležne iz www.klix.ba da nam omoguće da osim engleskog, francuskog i njemačkog jezika (pisma), da možemo da pišemo i na ostalim pismima (jezicima) kao primjerice ruski i hebrejski ... !?
Silber auf dem Kopf, Goldzähne, Bleigewichte um die Beine.
PROCITAJ KNJIGU \" JERUSALEM U KUR ^ANU\" AUTOR IMRAN HOSEIN
Mislim da je pjesma super.Njemci koji nose teško Bremen ne smiju ništa reci na račun Izraela .sto je napisao ništa nije antisemitsko i nema ništa protiv izraelskog naroda ,ali ima protiv politike Izraela kao i Amerike koja koristi Izrsel kao svog pijani .Kamo sreće da ovakvih protesta ima vise od strane inteligencije,koja nikada vise nije zatvorena u ljusturi i piše kako joj dirigira politika.
Imal jada Ko kad na kladionici paaadaaam Nisam znaooo Život mi se pretvorio uuuuu...Pakaoooooooo OJHAR
Silber auf dem Kopf, Goldzähne, Bleigewichte um die Beine.
Uh, ovdje izgleda nije jednostavno pisati na ruskom i hebrejskom...
... כסף על הראש .... שיני זהב .... להוביל רגל...
... Серебряная на голове .... Золотые зубы .... Привести к ногам ...