Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate vaš pravni fakultet u Sarajevu nazvati po njegovom najboljem studentu, koji je samostalno rasturio Haški tribunal i ismijao međunarodnu pravdu.
Ljudi, ne očajavajte, na sudu poslije smrti neće moći sakriti istinu i praviti cirkus kao što je to činio u Haagu!
Sad će on da pravi haos po Srbiji. Kada uđe u parlament ima od njega da napravi cirkus. :) Vučić na aparatima. :)
Vic. Cirkus. Igra bez granica.
Ovo je cisto politicki sud. Ona Hartmann je vec rekla da su maksuz skrivali i odbacili dokaze da je Srbija organizovala agresiju na Bosnu i etnicko ciscenje. Znaci samo da bude 'lokalno', Karadzic i Mladic, a vamo njihova drzava i rvorevina nastala na tom zlocinu zbog kojeg su ih osudili, RS legalna u legitimna. Sve je to absurd.
A ovo je da se Srbija oslobodi, da ne bude problema s EU, da se svi prikljuce Evropi, il da budu na 'nasoj' strani, da trguju s Evropom, i da se nebi blizili s Putinom, sto bi moglo biti kad bi ih osudili za agresiju, i da moraju platiti nesto, i tako to. Kako kod gledas, ovo je samo za 'male' sud, za nas i one iz Ruande i Konga, a nikad nece Bush il Cheney za lazi i ilegalan napad na Irak da idu tamo npr. A puno vise mrtvih neg kod nas. Ili Rusi, Englezi il Kinezi, il bogati Saudijci, itd.
@lipljen13 apsolutno politika. Na kraju krajeva ko i nas i hrvate hebe! Data nam je podrska i drzava i njima i nama i sta smo naptavili od nje?! Srbija koraca dlogtomnim koracima ispred ostalih ex republika
Dobro je rekao Sprajc > https://www.youtube.com/watch?v=2jeD4zplOM0 Lako je sad pametovati.
Sto ne objaviste izdvojeno misljenje onog sudije u predmetu Karadzic?
@Niksic city i ja bih jos dodaj sisaj ga radovanu i cijelom niksicu retradu