Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad Istanbul i London trljaju ruke. Bez da ista urade većina kompanija će prebaciti letove iz Frankfurta na njihove aerodrome.
Sletis iz Dubaija u Frankfurt i vidis koliko Evropa kasni za svim i u svemu.
Mislis sto ne uposljavaju masu Azijata i Afrikanaca za mizerne plate i radne sate koji nemaju limita?
Čistačica đogerom pokvasila tastature.
Ulje koristite...BIO ulje...a ja skuplje je
Izgleda da je Njemačka uvezla kritičan broj Balkanaca....
@ZgSax ne vec arapa i ost. destruktivni
E da samo Balkanci rade po tim aerodromima, nema da zapne jarane. Masu firmi nose Balkanci na plecima i dobrim radom i radnom disciplinom.
Kad Bosanac kaze "Nijemci uzimaju radnike iz BiH jer smo vrijedni". Zar stvarno mislite da onaj koji u Aziji šije za Adidas za 200$ neto ne bi radio u Njemačkoj za 2000€ neto? Bosance uzimaju ne zato što smo super vrijedni već zato što su oni rasisti
Praktičnost... problem integracije ljudi sa drugih kontinenta koji ne znaju jezik i imaju potpuno drugačije navike života. Ljekari u Europi nemaju pojma kako liječiti bolesti, parazite i viruse jer ih imaš mali milion endemičnih koje u na Zapadu bukvalno nisu ni imali prilike vidjeti. Jel ti znaš da u Aziji i Africi još uvijek imaš regije gdje se redovito javlja bubonska kuga...bubonska kuga!!
Preko milijun izbjeglica ušlo u tu zemlju i pretežno muškarci u punoj snazi.Većina ih landara i prima socijalu ali neće da rade.
Nije to samo slucaj sa DE. I u Skandinaviji ista prica, FR, itd. Dzabahljebarosa na sve strane, najlakse je drpati mu*a po cijeli dan i socijalisati patetiku.
Ovo ne razumijem Lufthansa je dobila 18 milijardi € kao državnu pomoć tokom Lockdowna. Imali para da isplate dividendu dioničarima a otpustili ljude! Tako je kada firmu vode računovođe kojima je EBITDA svetinja!
Otpustili raju tokom korone. To je pravi i jedini uzrok. Sad se hvataju za glavu.
Kloshari, jedva dočekali da nogiraju ljude svi poslodavaci, a sad se za glavu fataju, djeca im nježna moraju raditi