Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lost...
Naivno je vjerovati da u eri tehničkog razvoja kakav je danas gdje špijuniramo i šta treba i šta ne treba putnički avion sa toliko ljudi može nestati bez traga. Da je igla našli bi ga do sada.
Površina mora je veća od površine kopna na Zemlji. To je kao da kažeš pao negdje u Africi, ne znaš ni državu ni ništa. Još je kilometrima pod vodom.
@entropist Kakve veze ima koliko je more sa uređajima za praćenje koji prate svaki avion. GPS je globalno dobro koji se koristi upravo u te stvrhe. Niko ne kaže da se avion treba naći odmah i izvući odakle god da je, ali se itekako može znati putanja kretanja i pada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zona sumraka...
Možda uopšte nije u okeanu. Šta ako je slučajno otišao previsoko pa se nije više mogao vratiti, i sad lete svemirom sve više se udaljavajući od Zemlje ?
Jesu probali u Bakirovom trezoru?
svi traze po vodi a nitko po drvecu. mozda se nasukao na nekom hrasticu
a sta ako nije ni sruse, sta ako je sve lazirano a putnici dobili nove identitete :)
Nalaze na MArsu kamenčiće a na zemlji ne mogu avion ?? Ovdje neko nekoga zajebava !
@kub Pretrazili su 120 hiljada km kvadratnih Indijskog okeana, dakle oko 2,5x veca povrsina od povrsine BiH, dakle ostalo im je jos oko 580x toliko. Osim toga dubine su par kilometara i jos uvijek nisu sigurni na kojem tacno prostoru da ga traze.
@Geograf Ma traže na pogešnom mejstu. TO je sve. SUština je da traže još 580 puta toliko umjesto da odmah ovo zaključe. Sumnjam i na pronađene ostatke, dok se ne dokaže suprotno. Ovo je sve jedna velika birtanska izmišljotina. Avion sa kinezima , MAlezijske kompanije poletio iz MAlezije a nadležni britanci ? PA nismo ba djeca.