Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporucujem da ne gledate video jer cete bezveze izgubit dragocjenih 3 minute i 47 sekundi zivota koje vam vise niko ne moze vratiti.
bolje da sam prvo procitala tvoj komentar, pa se onda vratila na clanak. ovako ode mojih 3 minute nepovratno :)
NAŽALOST VEĆ SAM IH IZGUBIO :((
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
J... vas facebook više...
@Borg Ovaj rođen za "asimilaciju".. :))
@Turčin Upravo tako :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto i toga ima, cuj tukla ga zena pa je ubio.. koji li je ovo jad, nadam se da ce mu u zatvoru ispadati sapun malo cesce, jer nista drugo i ne zasluzuje..
Sreca pa se sve detaljno vidi na videu :S
http://i.imgur.com/tdD6yWh.jpg ovi amerikanci su stvarno glupi, kao cura ubijena i tu slika, i kao ''ej to je moja prijateljica'' - i ono dole idemo lajkat. koji *** ? -.-
ovo mi je škola, da u biti prvo pročitam komentare, pa da se usudim gledati snimak -.-
...samo u trenutku kad ju je ubijao...jel vi vidjeste navalu nekakvih mušica ispred kamere...da bi potom trenutak posle nestale?
http://i.imgur.com/tdD6yWh.jpg Koji bolesnik, bože dragi ...
CECA NACIONALE !
sve bolje od boljeg onaj onog zaklao,ovaj je ubio pa okacio na fb,.. e moj klix.,. zar bas morate ovo objavljivati
A ja sam mu fino govorio da ne gleda puno filmove :) I ovi Ameri su dobri komadi trotoara :)
Hehehehehehe, na prvom pogledu izgleda kao neki bistar momak ali kad malo razmislim podječa me na onog jednog cigu: Pita jedan cigu: Jeli BRE cigo, znaš li ti da čitaš? Cigo: Znam BRE, kako da neznam. Ovaj da ga provjeri: Aj onda, koliko slova znaš? Cigo se malo zbuni pa veli: P-p-p-p-p-a znam jedno pedesetak. Ovaj drugi: Auuuuuu BRE, pa ti si jak, obaraš i Vuka Karadžića. Cigo: Da da, obaram i međjeda ako treba.
grohotom se smijem, seljak, vic godine..
Facebook - nova bolest
Vidim strašna je to žena bila... ubijala ga od batina, perući suđe za njim... Jadnica ...
Tukla ga zato sto je ona zeljela da on nju malo pretuce a konj Nije skonto da Se neke trebe pale na to pa je ubio :p
Da se ovo desilo kod nas u Bosni... naslov bi bio.. "Ubica od prije poznat policiji ubio svoju suprugu" a tekst... Nakon uzete izjave ubica je pusten nakon nagodbe sa sudom da prizna posljednje ubistvo..."
Ako te je tukla, onda jebaji ga...kako i ti nju niso mog'o nekad "dokučiti" tom rukom koja može pucati iz pištolja...