Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igore, neka ti je laka crna zemlja. Divnoj porodici Soldo iskreno saučešće. A ti, debilni novinaru... Porodica Soldo nije pobjegla iz rata, nego su otišli u USA 1995 godine, kada je rat stao. Čitav rat su proveli u Jablanici. Valjda tvoj pileći mozak može provjeriti neke stvari, prije nego ih objavi.
Sucut porodici Soldo. Veliki pozdrav iz Jablanice.
Ima li kakvih apartmana kod tebe tamo ?
nesrecni momak. da je bogdo ost'o u bosni i u jablanici i tamo radio ko drot - sad bi ispij'o kafe, ganjo zene, igr'o bingo itd. a ne tamo u nekakvoj pustinjskoj vukoyebini cek'o da ga likvidira kojekakav manijak kojih je amerika puna.
Počivao u miru prezimenjače :/ https://www.youtube.com/watch?v=WOPHHdRDSAU
Ubij drota!
Pokoj mu duši i nek mu je laka crna zemlja!
Što si kreten? Jel vam to familijarno?
sa Crncima nema šale, ubiše Crnčuge imigranta Soldu
Ma 'ta će crnci
Nope nisu crnci bili u pitanju! Nego bijeli rasisticki par koji nije volio nikoga u uniformi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fasisti, nacisti, rasisti, nacionalisti i sovinisti, bolest koju treba lijeciti i svim sredstvima iskorijeniti
RIP Igor Soldo!
Nadam se da ce neki izvuci pouku iz ovog dogadjaja. Neki Hrvati velicaju fasizam na fudbalskim utakmicama i na drugim skupovima. Ubice ovog policajca su bili clanovi fasisticke organizacije i na tijelima ubijenih policajaca su ostavili kukaste krsteve.
kurta kuka ne valjaj gluposti kakvi kukasti krstovi na tjelima u kuci ubojica su pronadeni letci i kukasti krstovi i jos su objavili na americkim vjestima da su iz jablanice i da je decko za vrijeme rata bio u logoru sa majkom bratom.
logor muzej u Jablanici, specijalno uređen za Hrvate