Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudi me da i on nije kroz prozor skocio i u letu zatvorio isti iza sebe.
Svi smo sokirani jos uvijek
Najveci uspjeh Gorbacova u njegovoj karijeri je reklama za McDonalds...
Normalno da je bio sokiran jer je uvijek bio pacifist a mozda jos vaznije da mu je mati bila Ukrainka. Za one koji nisu u stanju da shvate velicinu tragedije neka razmisle o podatku da je oko 10 miliona mjesanih brakova izmedju Rusa I Ukrainaca.
Što su narodi sličniji i bliži, više se mrze. Barem mi sa Balkana smo to naučili.
laži malog klixa za veliku publiku budala koji to gutaju. prijatno
Šokiran je cijeli svijet, naravno izuzimam krvožedne sklone svakom zlu.
Kako neće biti šokiran. Putin je najeo toliko štete ruskom narodu da će je naredni predsjednici godinama čistiti.
covjek dokazani mirotvorac, za razliku od ovog danasnjeg
Gotbačov je iz najbolje namjere uništio SSSR i to žu rusi ne opraštaju,a udovoljio zapadu koji čini sve da jake države pretvori u manje i nebitne ,tako su i Jugoslaviju obećavsjući lafo ko zna šta ,a velike pare Miloševiću,Aliji ,Mesiću i slovencu a da budu Tite ,polakomili se da,sr zovu predsjednici a naparavili ku.ac od državica
Gorbačov zna da je Putko botoksirani manijak pun kompleksa
Gurajuci Ukrajinu u Nato savez zapad je izigrao garancije koje su dali Rusiji i Gorbacovu da ukidanje SSSR nece zloupotrijebiti i iskoristiti za prosirenje Nato saveza prema granicama Rusije. Putin svojim odnosom prema zaostavstini Gorbacova pokazuje zapadu da Rusija prihvata realnost, ne zele se pretvarati da sporazum vazi. Prihvatili su cinjenicu da su namagarceni, a zapad gledaju kao stranu kojoj se ne moze i nece vise vjerovati. Idemo ka zoni sumraka - You asked for it.
ovi bosnjaci najgluplji (kvazi)narod ikad. To non stop kuka za nekom jugom a ovaj gorbacov je glavni krivac za raspad iste. ali njihovi primitivni ograniceni mozgovi puni mrznje to prosto nemaju kapacitet da skontaju. to je na razini majmuna intelektualno. cak mislim da su i majmuni pametniji.
Vidis ti kao pametan majmun UZP-ovac sklon zlu i mržnji do te mjere da ste poznati kao krvoločni ne ljudi.
Svaki normalan čovek je šokiran da u 21.veku patuljak iskompleksirani napadne susednu zemlju zbog njene spoljne politike. Tuga.
vidi ovog paksu, dosao ovde pa na ekavici pise komentare da se ulize bonsjama i svakako mu daju minuse. e jadnice jadni.
Palalaženko