Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onako bratski jedne izbore dobijaju demokrate a druge republikanci i tako stoljećima ....
Više nema morala u svijetu, stoga ni odgovornosti. Došli smo do toga da svi ovi skandali ne utiču ni na šta, a čak možda i daju besplatan publicitet osobi koja se u njemu nalazi. Ljudi su izopačeni.
@Dezmond Zaboravili smo da niko nije vjerovao da jedan lik kao što je Trump može postati predsjednik. Idealno je to opisao Douglas Adams u Autostoperskom vodiču u liku predsjednika galaksije Zaphoda Biblbroksa koji je predsjednik samo zato što je skandalozan i time odvlači pažnju od igre iza kulisa.
A koliko jako more zviznuti taj zvizdac
kod nas bi kazali ma svira ili zvizdi on racku ...
Sta je juce izjavio Tramp .. Kaze javljaju mi se premijeri iz mnogih zemalja iz svjeta i kazu zar mogu toliko tvoji amerikanci da te klevecu i ogovaraju ni jedan nije prezivljavao tolike uvrede u historiji. Vidite li, ja bi vas zamolio da prestanete s'tim klevetama .... A nije dodo da se vodi velika istraga nesto je muljo neke velike nilione , traze opoziv Trampa duboka drzava...!
Ovaj trump kao da je clan SDA
i zviždači zvižde po narudžbi, hajde ba šta hoće reći sad, neka izvižde svu prljavštinu a ne samo ono što odgovara naručiocu
Raspada se američka demokratija a vi to nazivate skandalom. Američki predsjednik se ponaša kao Don Vito, prijeti smrću zvizdaču i svakom ko mu je dao informacije.
to kao u Doboju u opstini,toliko konzumiraju amfetamin da su poceli sumnjati jedni u druge,a iz iste su stranke sds-snsd
Nadam se da ce doci do promjene u SAD-u jer ocito sa Trumpom na celu postoji velika mogucnost za izazivanje nemira u svijetu. Mislim da je Trump previse radikalan i da isti unosi odredjenu dozu nemira, tako da je nuzno istog cim prije promijeniti i vratiti ga da se bavi biznisom jer je tu neprikosnoven.
sve su to marionete
E sta je politika i u sta je Trump pretvorio politiku USA,samo se nadam da ce biti jedan termin president