Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ni Staljin nije radio.
@2411 Figurativno druze Dzemidzicu kapiras
ovo nema ni u sjevernoj koreji Rusofili da vas cujem sta velite na ovo bolesni rusofili
Umjesto da je pohvale jer je protiv rata oni je bace u sirotiste. Ovaj svijet je definitivno otisao u 3pm pa i ta uciteljica je mogla sve to zataskati da je htjela. Bem ti pedagoga.
Rusija je bolesna nacija više me ništa od njih ne iznenađuje
KGB otpad treba mlatit čim proviri glavu, inače sljede gulazi i Holodmor u žitnici europe - stoka pogana
Mordor. A neki bi htjeli da žive u njemu.
Na ovakvim clancima logicno nema proruskih botova jer nemaju sta reci hahahahah
Bolest
Tužna priča ..
Glupo deriste
Vidjeli ste snimke gdje u vrticima marsiraju djeca od 5,6 godina, pucaju, izvlace ranjene, previjaju. U osnovnim skolama slicno, patriotske pjesme uz juris, samo im donesu oruzje i pokazuju kako se rasklapa. U srednjim skolama vec imaju dodir sa oruzjem i pokazne vjezbe od profi vojnika na casu odbrane. Svima im je zajednicko da ih uce da mrze zapad i da im zele rodinu unistiti.
Bolesno.....kao I nase komsijr
Ovo sve govori s kakvom bagrom imamo posla. U Rusiji se jednostavno ne mogu pomiriti s tim da postoji sloboda razmisljanja. Koliko je samo nevinog svijeta zavrsilo po gulazima Sibira nakon II. svjetskog rata, mahom Estonaca, Cecena, Tatara, itd.
Ovo nema ni u Sjevrenoj Koreji a onaj Kabulov nam kaki zbog predstave u narodnom pozorištu.
I sad bi ja trebao podržavati PATULJKA PUTINA!?
Kakav monstrum od diktatora ebo pleme svoje.Kim Jong je mala maca
dokle je soala ruska nacija ko nasi nam susjedi samo da nesto svoje izguraju a u stvari sami sebi jamu kopaju....koji primitivci fuj
Kad budu Putina izvlačili iz brloga za dvije tri godine ko Sadama Huseina, Z chetnici će skakati od sreće
Botovi ne pišete ništa tipa; ovo je laž, to je smjestilo političko Sarajevo ili slično...