Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bog da i u Bosni ce da preuzmu !!!
Tramp uzima drugi mandat.
CNN projected Michigan Democrat Rashida Tlaib and Ilhan Omar of the Minnesota Democratic-Farmer-Labor Party will become the first Muslim women in Congress. Što ne pišete sve, nego polovično? Valjds vam novinari ne znaju baš oko Google translate pa dok se snađu...
TEXAS BABY TEXAS 🐘 💪💪💪💪💪 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HAAAAAAAAAAA
@AhmetpasaKosaca Ispunjava me srecom moj Ahmete hahaha :)
U utrci za Senat, Demokrate imaju prednost od preko 10 miliona glasova, al bez obzira na to, Republikanci osvajaju više senatorskih mjesta...Demokratija na američki način. https://www.nytimes.com/interactive/2018/11/06/us/elections/results-dashboard-live.html
Trump je osvojio većinu u Senatu, a to znači da bilo kakav prijedlog demokrata u Predstavničkom domu ne može proći u Senatu jer treba 67 od 100 ruku da bude smijenjen. A on ima većinu. I još Senat kroji spoljnu politiku i sad Trump ima čvršću poziciju nego prije, pa recimo, može rahat započeti bilo koji rat. A ostali komentari koji likuju zbog demokrata pokazuju nepoznavanje sistema.
Pises decko gluposti. Cuj senat kroji spoljnu politiku. Ti si ocit primjer nekog ko ne poznaje sistem
Trump nema čvršću poziciju, izgubio je Kongres. Zakoni koje bude predlagao moraju dobiti podršku Kongresa. Ako mu dokažu da je muljao s Rusima oko izbora i prekršio Zakone, za opoziv će glasati i njegovi. Ako ne dokažu, neće glasati ni demokrate. Oni se ne zajebavaju sa tim. Nisu oni mi. Vanjsku politiku kreira predsjednik, Senat savjetuje i preporučuje. Trump je mogao, a može i sada, rahat početi rat, a da ne pita Senat.
Tako ce i kod nas biti ubrzo
“plavi talas”, “plavi val”,... Kamen gori, val se pjeni...
talasa se....
kad covjek pomisli da u u SAD crnci pravo glasa dobili tek 1965 , ne moze da vjeruje
Izostala Dodikova podrška Trumpu, kasno je podigao "srpsko glasačko telo" u SAD.
Koliko smo mi naprednije drustvo od Amerikanaca! Oni tek sada izabrali prvog guy-a za guvernera, a u nas u parlamentima vec godinama sjede sve-sami pederi, a da o supcima i ne govorimo.
kod nas takvi sjede iz jednog jednodtavnog razloga: pederi su kompatabilni sa supcima 😂😂😂😂😂😂😂
I kako će oni predstavnički dom popuniti? Po popisu iz 1991 ili 2013?. Čekamo saopštenje CIK BiH
prva i druga recenica u clanku iste. bravo novinar!
SDA moze u koaliciju i sa jwdnim i sa drugim. I sa fejdicem i fincijem isto.
Bravo. 'Glupi' Ameri su milion svjetlosnih godina svjesniji od balkanskih ovaca