Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlostavljali je u srednjoj školi, iako ljudi često pričaju da su djeca anđeli, djeca su najokrutnija "bića" ljudskog roda jer kažu sve što im je na jeziku i nemaju osjećaj krivnje prema onome koga su povrijedili.
Pokažite nam samo 1 osobu koja je imala 150 godina
Jednu? Ma ima ih na stotine. Imam osjećaj da žive već vjekovima i da će se još decenijama nalaziti na visokim državnim pozicijama u BiH.
a dusaa :(
Slika 6/11 el bake
i onda se VI žalite što imate neki kompleks koji je drugima skoro pa neprimjetan? zapitajte se sta bi bilo da imate samo neku bolest ili samo neki deformitet na tijelu budite sretni kako izgledate i zahvalni na tome.
Nasilnicima je drago kad vide da su te uspjeli povrijediti i da se osjećaš jadno. No ako ne budeš reagirao na njihove provokacije, prestat će te maltretirati jer im to više neće biti zanimljivo. Biblija kaže: “ko je mudar, ostaje miran do kraja” sto je ona i bila, ti si jedna heroina i sad si na boljem mjestu zasigurno.
tezu bolest imaju ovi njeni vrsnjaci iz srednje skole koji su je zlostavljali a da toga nisu ni svijesni
za ne povjerovati na šta su sve djeca spremna