Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha ovi fasisti gofna. znaci bas taj dan tacno tu su ameri imali vojne vjezbe:D i onda ovi danci i svedi u svojim laznim medijama koje ove bosnje gutaju kao pornoglumica spermu, kazu bez srama i stida da su rusi sami sebe gadjali u danskim i svedskim vodama gdje su eto ameri drzali vojnu vjezbu hahaha. U to samo ovi izmiljsni na bilbordu mogu vjerovti. to pokazuje koliko su re tar dirano de bili i ti zapadni gradjani koji to gutaju.
pa nece niko. a svi znamo ko je. svi se usutili znaju da nisu rusi. mamu vam demokratsku
Kriju Amerikance.
Ma zna se ko od pocetka sabotira taj sjeverni tok i kome najvise smeta... Al bitno je glumiti svjetskog policajca, a ruke krvave do ramena...
Nedaju ameri jel ti?
Da, zašto bi Rusima javili kada su oni finansirali samo pola novca. Na kraju će izvještaj biti nešto kao NLO u TLN.
Sta ovo tukne ovoliko veceras na Klixu? Nisu se valjda opet nakotila rusofilna pascad
Pravo demokratskih
USA! Eto ko je sabotirao Sjeverni tok.
Magda är drottning!
Ovo je sve izmisljeno. Nije bilo nikakve diverzije na gasovodu, jer Njemacka kao najveci i krajnji korisnik ruskog gasa nije objavila da je doslo do prekida u snabdijevanju. Prema tome, sve su ovo svedske i danske patke.
Nordstream 2 ima dva gasovoda. Njemacka je u prekidu, samo lazu svoj narod. ;-)
Srbi su nebeski narod.😁😁
Smrt ruskom i srpskom fasizmu. Sloboda narodu.
Necete oni dijeliti ni sa kim. Bice zvanicno saopstenje za javnost. Posto su u svojim istrazivanjima neovisni, ako kazu da je zbog zaostale bombe iz Hanibalovih ratova...treba im vjerovat.
Ako ne pokuca Erdoan