Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon poraza njegovih favorita Wildersa, Hofera i Lepenice, sad će Dodik opet postati socijaldemokrata
Sve je to ista bagra u pet deka
@llltpO Evropa kad se probudi bice joj draze da je i dalje spavala 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Félicitations ! Nama svakako sve isto :-/
totalno glupi izbori.. nama po šipurak :)) i kilogram šećera i brašna.
:D Ne zna se ko je veca taraba od njih dvoje... ali hajd eto makar mi mozemo popiti caj od sipurka :P
PRIKAŽI ODGOVORE (61)
Sad ce i ovi navaliti da izadju iz EU. Sad bi BiH, Crna Gora, Srbija i jos ko sve nije u EU trebali osnovati nonEU i primati ove sto izlaze ako ispune uvijete. 50% nezaposlenih, 50% korumpiranih, familija na pozicije itd ... :)))))
Ma ne odlucuju francuzi ko ce pobijediti u francuskoj sta vam je, EU je americki projekat i to ne moze niko srusiti. Dozvoljeno je Britaniji da izadje iz EU jer su oni s Amerima kreatori ovog sranja tako da oni mogu zasebno djelovati. Samo ovo pogledajte i sve ce vam biti jasno! https://vimeo.com/34969410?ref=fb-share&1
Hahaha fašisti, rasisti, klerofašisti i nacisti na aparatima za pravljenje kokica...
Za 5 godina pobjedit ce u prvom krugu ali ce to biti zadnji put za bjelca ko predsjednika u FR.
O cemu ti magarac pises? Francuska ima manje migranata i od Britanije i od Njemacke.
@Roin o mami ti krezavoj i usranoj balijskom pricam .Ti ces meni reci dje ko zivi.
oženio nastavnicu, to sam zapamtio
Predsjednik u braku sa svojom nastavnicom ! I Bakir je !! Obdavojica nemaju nasljednika da nastave predsjendičku lozu ! Vjerujem zato da bi frnacuskom mogla njegova nastavnica, a Bošnjacima Bakirova šefica !
Odlazeca francuska administracija ...Dodik na aparatima 😂
Izbori u Francuskoj su bili klasično Makijavelistički, izaberite dva zla: 1. Macron (čovjek koji je bio žrtva pedofilije) 2. Le Pen (pro-Francuska desničarka koja mrzi sve što nije Francuskog) Da sam osobno birao izbor bi bio težak, jer stvarno mislim da su ova dva kandidata nešto što upravno ne treba jednoj razvijenoj Europskoj zemlji!
Ipak normalan narod svugdje preovladava . Ne bi valjalo da je ova cvaka pobjedila .
Jako dobre vijesti za Bosnu, Desnicari su izgubili u Austriji , Holandiji i Francuskoj , Europa ide dalje , veliki poraz desnice i fasizma , Dodik je svim ovim desnicarima a posebno Lepenici davao ogromnu podrsku ali na kraju ipak lagano pobjedzuje pravda, Fasizam je veliko zlo i dobro je pobjedzeno
Sreca pa nije ona tuka
kod nas bi izabrali hitlera da smo prosli ono sto su francuzi, ne volim ih ali bravo
Seljančura je pala. Dodik nije smio da je podrži u kampanji jer je svaki put njegov fašistički izbor pao. Izgleda da je počeo shvatati da je srpska fašistička politika propala.
Veceras tjesim vlahinjice iz Lukavice i Pala.
@CicaDraza3 Evo ti banana
Cestitam!!.. Le Pen je prava vjestica.Nadam se da ce ovaj Macron biti bolji. Sa srecom Francuzi!