Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KATOLICKA CRKVA NOSI DVIJE VELIKE I NEOPROSTIVE MRLJR NA SVOJOJ HISTORIJI.. TO SU INKVIZICIJA I HOLOKAUST NAD JEVREJIMA, SRBIMA, ROMIMA.. PAPA BENEDIKT JE BIO NACISTA A IZGLEDA DA JE I OSTAO... KATOLICANSTVO JE ISPRAVNA I POZITIVNA HRISCANSKA CRKVA ALI NJENIM VRHOM VIJEKOVIMA UPRAVLJA SOTONA... JER KAKO OBAJSNITI INKVIZICIJU, KAKO OBJASNITI KRSTASKE RATOVE, KAKO OBJASNITI HOLOKAUST, KAKO OBJASNITI SPASAVANJE ZLOCINACA IZ DRUGOG SVJETSKOG RATA AKO ZLO NE VLADA SAMIM VRHOM OVE CRKVE...?? MAJKA TEREZA JE PRED SMRT ZELJELA DA SE ODREKNE KATOLICKE CRKVE JER JE IZGUBILA VJERU U NJU...
U ovoj zemlji, barem u Sarajevu antisemitizam je bio osnovna ETICKA jednica za FAŠIZAM.
E jeste ih z.ebali sto ste prekinuli komunicakiju. Da hocete tako sa citavim svijetom bilo bi najbolje.
Mali ispravak. Ne postoji \"njemacka Katolicka crkva\". I sta rec za ovo zidovsko bojkotiranje sjecanja na holokaust... jedino da su se od zrtve pretvorili u agresora. Nek im je dragi Bog napomoci.
Pogledaj ih kakvi su, sve jedan liči na lisicu ili nekog zdepastog vepra