Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobijeno preko 30 000 ljudi a oni čuvaju kao neke taoce a ovi ih oslobadjaju jbt pa tko tu lud gdje ih čuvaju kad je sve uništeno jbt narod umire od gladi i žedji i raznih infekcija al židovima taocima nesmine tableta od terapije falit stvarno ne kontam kakva je ovo nolesna igra.
Nacizam je opet moderan.
S jedne strane ubijeno 25 hiljada ljudi. Sad ovi uslovljavaju 'pustanje talaca' kako bi rat prestao mjesec dana. Da mogu ubiti jos 25 hiljada. I citav zapad, eu, amerika lobiraju za njih. Sad i qatar kriv. Doci ce vam kraj.