Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postupak je dobar, ali opet previse je zaduzenja.
...ah sto se svi redom samo zaduzuju prvo bosna i hercegovina pa federacija , pa kanton sarajevo, pa opcina centar, opcina ilidza i slicno...pa zavidovici, pa onda kalesija... pa sad se zaduzuju os masleša, os skola srebrenica, os gimnazija centar pa elektroprivreda pa vodovod i kanalizacije pa gras neprestano i sve tako unedogled...gdje god postoji foteljaško mjesto to je moguce da se zaduzuje i kod domacih banki i stranih banki i medjunarodnih mesetara ...milina jedna velika...
Ne znam, ovo je po mom mišljenju dobar postupak PD FBIH
Čudi me da ovdje nije bilo opstrukcija od strane onih od kojih smo navikli na takvo što
Ovo je zadzenje koje ce da se isplati i vrati, tako da ako je neophdno i ako ce koristiti da se unaprijedi infrastruktura, neka bude tako.
Ako je to uslov za dalje dobro funkcionisanje EP, onda nek ide. Kompanija od znacaja poput EP ovakve stvari i mora da radi.
Ma cim to ova nasa danasnja Vlada dozvoljava,a pogotovo kada se o parama radi,mora da je nesto tu mutno
Predstavnički dom Parlamenta FBiH saglasan je da se Javno preduzeće Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo zaduži kod Evropske banke i time obezbjedi mnogo jeftiniju struju za izvoz, a Bosanci i Hercegovci ce se moci kupati u akumulacionim jezerima, jer ce im biti skupo upaliti bojler...al' zato kad za 75 godina vratimo kredite, uslijediti ce naglo pojeftinjenje od 4% :)
Haj bar je kredit za postrojenje za promjenu. Može bit se pare i vrate.