Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo,! Ti si decko bolestan!! Definitivno!
@ciko kaze turcin ciku hebo te dodo svinjsko djubre u kafanskoj smrdskoj supljoj lopovskoj athmosferi stoke! BOSNA4EVER!
turcine, idi se bori za arapski narod u palestini... nisi ti dovoljno skolovan da prosipas ideologiju nikakvu. zavrsio si skolu u ratu i sad nesto ovdje prosipas nekom fazone. IDI NA RATISTE U PALESTINU!
sto su ljudi isfrustrirani time sto su im turci mame jebavali 500 g i sto su veci turci nego oni u turskoj pa svoju bolest lijece psovkama i vrijedjanjem... usput zanimljiva je pojava da svake godine u Tursku ode stotinjak hiljada srpkinja na more na karanje jebga krv nije voda nostalgija je cudo ;)
kaze se GOSPODIN Mahmud Abbas. Turska gamad, nemtae respekta gore od zapada. samo vam flasu dati i kafanu.