Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazili su Rusi u Bosnu i 1992-1995, pa su se vraćali u PVC ambalaži.
23%
Bosna nikad nije bila Ruska gubernija. To nek znaju dušmani.
Ovi ratovi, sto se trenutno desavaju, su samo pripreme, pozicioniranje, nadmudrivanje. Pravo njesra tek dolazi.
Rat u Ukrajini polako ulazi u završnu fazu, a ruska pobjeda je neupitna. Pitanje je samo vremena kada će cijela Ukrajina kolabirati. Ono što se dešava na frontu, Ukrajinci masovno dezertiraju, napuštaju položaje ili se predaju.
Izjava Mikea Johnsona kako bi radije u rat slao metke nego američke momke. To nam samo govori sa kakvim psihopatama sa zapada ratuje Putin i ruska vojska. Slaćemo metke, ali ne i američke momke. Oni neće ginuti, za to su zaduženi Ukrajinci. Oružje ćemo slati, sve dok postoji posljednji Ukrajinac koji je živ i može da stoji na nogama. Nije bitno, radilo se o maloljetniku, invalidu, ženama ili ljudima starije životne dobi. Užas!
Dajte nam više tu EU
Izlaze rusi na Jadran,Dubrovnik će se zvati Путиновошток
Kad ameri kazu tako to je to i nema se sta tu pricati. Ameri su mnogo vremen ispred svih, tako da spremite se ljudi na vakat govore.
to je to - oni nama planiraju rat..... pa kom obojci tom opanci samo ce rutalji dopremat ljude sredstva i municiju
dug je put do balkana ima vam se mame najebat dok dodje do nas
Upravo je to ono sto mnogi ovdje, ali i na zapadu tvrde: da su Dodik i Covic odnosno Plenkovic i Vucic u tandemu, da se intenzivno nauruzavaju jer se vjerovatno spremaju za zajednicko paljenje pozara mada licno sumnjam da su o tome izvjestili Putina.
Eto nam Putina autostradom pakla i stradanja.
Zasto nema Benjamine Karic ovdje? Nek je ona baklave dijelila
Man'te se vi Balkana. P.S Bas ce mene poslusat 😂
Opet navijate za ameriku... Ko vama objasni kad treba amere pljuvatil a kad navijati za njih. Zaboraviste Palestinu dok rece keks.
Što ovi banditi vole lagati i širiti paniku, evo sad će Rusi samo što nisu, ovo je sve kampanja jer Ukrajina gubi, pa daj samo sto više novca, oružja ali džaba, vi niste nikakvi mirotvorci i demokrate, pali ste na tome u Gazi.
Bosnjaci znaju kako ruse poslati 2 metra ispod zemlje