Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdravio ga Zelenski preko khurca.
Je li mu poslao barem jednu lajnu???
Duše drage, razmjenjuju poruke preko nekog. Romantično.
Moj Joko u životu ti Putina vidio nebi uživo da nije kako jest
Azija preko 5 milijardi stanovnika i onda kazu Rusija ce bez Europe peopasti... LoL Europa se evo za par mjeseci gotov ugasila bez Rusa a jos kad im stvarno zavrnu pipe vidjecete kako ce bukniti neredi i rat u Europi!
Svi dobri na rjecima, a djela pokazuju!
G7 ga poslao. Kina već duže vrijeme pravi nova umjetna ostrva po aziji. Prilaze Maleziji Filipinima Indoneziji sve blže i bliže, a granicu kineskog mora žele kao prije hiljadu godina. Tako da ga ove zemlje i nemaju. Ovo povlaćenje granica i pokazivanje mišića će potrajati još koju deceniju
"Predsjednik Indonezije Joko Widodo"
Tribun Timur
smrdljivi glupi terorista se sastaje sa novim hitlerom
Šta kaže Zelenski....ššššmmmmmbbbb.....ma i ja njemu. Slobodno mu reci.