Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cijelo vrijeme tvrdim da ima hajra u ovom virusu. Ako ga kramp dobije rijesismo se govneta.
Bolji je od Klintonovih...
Ovaj tramp prenosi zarazu. Kliconoša.
I vojska pokrenuta u borbi protiv corone --- http://theontariotimes.com/military-making-covid-19-plans-amid-worries-crisis-will-embolden-adversaries
Dok se svijet opskrbljuje dezinfekcijskim sredstvima, maskama i dok u trgovinama u strahu nestaju posljednje zalihe hrane istovremeno bez spomena u medijima, svakodnevno umiru djeca i to ne od virusa nego od najsirovije – gladi. U posljednja 24 sata od gladi je preminulo 8.000 djece osnovnoškolske dobi, i ova tragična brojka je dva puta veća od broja stradalih od korona virusa u cijelokupnom vremenskom razdoblju od njegove pojave pa do danas u svijetu.
CNN upravo objavio da je test negativan, da predsjednik Brazila nije zaražen.
Uzimala, davala....u ghovnima spavala...😂😂😂
Donaldin je zasticen k’o polarni medjed. On je vakcinisan za sve moguce viruse tako da mu nista nece biti.
Mozda malo smarate o pisanju ovih clanaka o koronavirusu !?
Ne zna se koji je lipsi ili inteligentniji
Ja bgm kad vidim ove clanke pomislim da mi svi po rodjenju imamo taj virus u sebi. Sto bi značilo da je to nesto normalno.
Pa nije ovaj korona virus toliko loš koliko se prića. Ne zna se koji je veći shupack od ove dvojice. Predsjednik Brazila optužio je Leonarda DiCapria da je platio novac kako bi se podmetnuli požari u šumama Amazona. Optuživao je za podmetanje požara i razne NVO koje se zapravo bore protiv ilegalne sječe šume, uništavanja i miniranja Amazona. Znači žešći debil. A o ovom žutalju ne treba trošiti riječi - le débile par excellence.
Normalno da Trump nije zabrinut kad ameri stoje iza ovog svega
hahahaha... i neka ga je... djubre jedno politicko...
Fejk news
hahha. ovo postaje smijesno.
trump ga je fasovao...