Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije niko ništa da kaže protiv Izraela a da nije prozvan antisemit, praktično zatvori oči i ćuti. Inače si odmah terorista.
Izraelska vojska vrsi genocid u Gazi, nadamo se da ce im se vratiti
Zvijeri
sve vise lici da je i ono hamasovo djelo naruceno od izraela
"Ovo je neobjašnjivo. Prvo moraš spasiti žene i djecu, pa se boriš s kim hoćeš", kaže Lula.
Amerika na bliskom istoku pravi "divlji Srednji istok", svak svakog može da ubije pogotovo ako je Izraelac onda i Amerika stoji uz njega
Znači uvesti kriterije pri ubijanju bilo bi prihvatljivo...
Terroristi su Amerika Engelske Francuska Belgija Njemacka Portugal
Čekaj, zašto se jevreji Brazila poistovjećuju sa državom irsa-Hel. Kakve veze imaju oni sam masakrom koji čini isra-Hel u Gazzi?
Živio Hamas!
Nista novo osim korektnog zapažanja,ali kome to vise pricat
Oni su deset puta gori od Hamasa.
Ne stavlja Lula Izrael i Hamas na isti nivo nego se Izrael sam sebe tu stavio
Inace je Mossad pravio kampanju Bolsonaru cisto da Brazil postane klerikalna vukojebina u kojoj bi narko kartele sa Favela upravljale drzavom. Zato su Brazilci dovelu Lulu kao bolju opciju. Jos da Rusi maknu Putina i Srbi da dovedu nekoga ko priznaje Srebrenicu, mozemo uc u BRICS
Eto ovaj Lula zna ko je kriv ko nije
ne da su isti Izrael i Hamas već je Izraelska vojska trenutno naj veća zločinačka organizacija
Teroristička