Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si pametan ko vanzemaljac , nema prolaza pored cionista , 🤮
Da probamo opet, posto se adminu nije svidjelo prvi put... Kakve veze to ima sa ovim slucajem?? Procitajte barem malo o slucaju pa komentarisite. Zena je dosla na poziciju kao plagijator, a takodjer je i jasno da je anti-semit. Na pitanje kongresa "da li je govor mrznje ako studenti pozivaju na genocid jevrejskih studenata?", odgovorila je "zavisi od konteksta"... Gnusno i degutantno. A vi je branite samo zato sto mrzi jevreje iako nemate pojma ko je. 🤡
tako "oni" funkcionisu.... kad im stanes na zulj iskopaju ti nesto.......
Citaj crnkinja na ovako uticajnoj poziciji, pa jos ne podrzava cionisticki rezim...Pitanje dana je bilo kad ce je skinuti...To je ta savremena americka demokratija po mjeri svih stanovnika, taj americki san u kojeg se kunu...
1933, teror je počeo!!!
Druže, ako uspiju smijeniti crnu ženu s mjesta predsjednice Harvarda, u jeku woke sranja, kada bi svako drugi to ocijenio kao prerizičan korak, to samo pokazuje koliko židovi ustvari vedre i oblače Amerikom, koliko je sve što se dešava, pa i woke kultura, njihova sopstvena kreacija. Ako si toliko moćan da udariš na crnu ženu u današnjoj Americi onda možeš biti jedino Bog sam.
Woke kuja mora otići. Trump 2024.
ISTA STVAR SA ČOVIĆEM. NAIME BORIS BREZO JE N1 TV U SKLOPU SERIJALA NAPRAVIO DOKUMENTARAC O D. ČOVIĆU, NJEGOVIM OPTUŽNICAMA ZA KRIMINAL I NESTANKU ISTIH NA PUTU OD SARAJEVA DO MOSTARA. SVI SU U REDAKCIJI N1 BILI USHIĆENI URADKOM - AL' NE LEZI VRAŽE - IZNENADA PRED EMITOVANJE ISTOG DOLAZI RAMPA IZ UO IZ ŠVICE. NARAVNO, BEZ OBJAŠNJENJA. TAKO EU LOBIJIMA TREBA ČOVIĆ KAO UZORITI GRAĐANIN DOK NE NAPRAVE "TREĆI".
Znam da joj moja podrška ne znači ništa, ali ipak je podržavam i šta drugo reći osim da demokratija ne postoji, sloboda govora ne postoji, moraš govoriti kako Jevreji i ostali bogataši žele da čuju. Istinu ne smiješ reći, u suprotnom ćeš dobiti otkaz bilo da si rektor, dekan ili fudbaler. Odmah ti je metla. A za ovu ženu su tek jedva dočekali jer je crnkinja. U inat svom zlu koje upravlja ovom planetom, treba se boriti za pravdu i govoriti istinu.
Odakle ti to da joj tvoja podrška ništa ne znači?
proguglajte barem minutu i vidjet cete sa je ova spodoba od akademika od ranih skolakih dana sve plagirala i djonila druge autore. jednu autoricu je preko 40 puta plagirala a lika kojeg su smjenili da nju postave ima biografiju ko 30 nobelovaca skupa. bruka i sramota da su je uopste imenovali za bilo sta a kamo li za predsjednicu Harvarda.
Nije to ocigledno nikome smetalo sve do sada, cim je dogurala do te pozicije, ali sad kad je zasmetala Cionistima odjednom i kuka i motika protiv nje. Daj ba, nismo naivni.
Podrška Claudine Gay ✌️🇵🇸
Izraelski nacisti su svuda prisutni..
zena, crnjkina, pametna sve ispunjava sto se trazi ali ne moze protiv cionista, stvarno su jaki
A buraz ne pratiš situaciju.
Stavite Sebiju na tu funkciju
Na američkim univerzitetima se rektor naziva predsjednikom. Zapravo je g-đa Gej bila rektor Harvarda. Cijeli skandal je vezan uz optužbe za plagijat.
Na Hrvardu, počeh da budem nepismen ;)
Nisi počeo nego prirodno si takav
Nezna se dali je musko ili zensko, ovo je transseksualnost
Naći kakvu planinu kolibu napravit i na miru živjeti nema druge
Postavili Afroamerikanku na celo univerziteta kao ikebanu, ko fol inkluzivitet, naravno da ne propituje kolonijalizam, narocito ovaj aktuelni koji se trenutno desava. Njoj proradila savjest i automatski dolaze optuzbe za antisemitizam i smjena. Dugo im je i trajala. Ispade bitnija sacica Jevreja u USA nego svih onih 40 miliona americkih crnaca.