Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUDONJA NA APARATIMA JARANEMOJ
Novosadjanin.....cetalj: jel ovim se ti povodis: . https://www.youtube.com/watch?v=Z9jAG9BmsgI
@novosadjanin Dovoljno je to sto sve lazi a i te novine dolaze iz srbije. Nema vecih lazova od srba i amerikanaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo 'ebene Srpske budale vjeruju u ovu suplju kako ce se Rusi vratiti na Balkan za zastite RS i Srbiju. Ruse su Ameri otjerali odavde u 1999 godini kad su nabili Ruse iz Kosova i nikad opet se nece pitati Rusija za ovaj region. Eto Srbi su imali puna usta o Ruskoj pomoci kada su Ameri podrzali nezavisnosti Kosova i sta je bilo? Nista. Ameri dali Kosovo onim Albancima a Rusija poslala pismo koliko su ljuti. Hahaha. Ovdje se Rusija nista ne pita niti ce se ikad opet pitati nakon 1999. A i ova glupost kako Rusija predstavlja vojnu opasnost prema Americi je suplja najveca. Ameri imaju vojni budzet koji je veci od Rusije, Kine, i Indije sve zajedno. Pustite se bajke i cetnickih fantazija.
XaxAxaxAxaxAxa ....pobegulje http://www.jutarnji.hr/stigle-snimke-ispaljivanja-projektila-putin-svim-silama-udara-po-siriji--amerikanci-priznali---nasi-su-avioni-morali-bjezati-od-rusa--prijetio-je-bliski-susret-/1433708/
...rusi ne štite nikog, nego samo sebe. kao, uostalom, i ameri. takođe, ameri nisu podržali "nezavisnost" kosova, već ga vojno i faktički nametnuli. i, rusija je toliko "nemoćna" da je, uz kinu, jedina država kojoj nato ne smije "ni opepelit".
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja vjerujem u rezoluciju i americku podrsku, imali su je i Libija, Egipat, Sirija i sl.
Srbima treba da pomognu sveštena lica i profesionalni psihijatri. NAžalost dr. Rašković je još uvijek na nekom nebeskom SIMPOZIJU, a dr Dabić službeno odsutan. Što se tiče kosovske uvjeravam vas da ne citiram Alana Forda, Mirka i Slvaka ili KRaljeviću MArka nego akademika SANU koji na godišnjici izjavi: Srbi su već dobili kosovsku bitku kad su radi nekih domaćih izdajnika bili prisiljeni da prihvate REMI ! Kakve stilske figure, parabole, hiperbole i metafore te pozivanje na 4C. Prvo C je naravno Srbija drugo Republika Srpska KRajina, Treće Republika Srpska i četvrto Srpska crna Gora sve do mora. Vremenom je jedno C otpalo sada su ostala još dva al je zato ono drugo postalo C++, Republika Srpska na stereoidima !!
ALLAH,ALIJA,ARMIJA,AMERIKA= BIH
4A prije 4C ? I u latinici i u ćirlici !
Nikad nece se Istina saznati, najgore su istoricari koj sve prave koko njima odgovra. NIAJGORE STO SU USTLILI SVE NESTO JE NEVIN NAROD
Američka nemaju šta tražiti na Balkanu među Slavenskim narodima, za to su Ruši zaduženi.
Jel ovo glede ove riječi kongresMENKA ahencija ANadolija koristila najnoviji Jahićev uradak kojeg neki zovu i RJEČNIKOM ?
...šuti, dobro nije "kongresmenica"...kongresna menica :))
Sta znaci teritorijalni integritet? Ako vam je toliko bitan zasto niste ostali u SFRJ, Tito je bas dobro cuvao granice. Mogli ste izaci u cibeli svijet a niko vas na svijetu nije uznemiravao. Sad. 25 godina placete za tim istim suverenitetom i integritetom. Jos mislite da ce vas svabo ili amerikanac cuvati. Jasta ce.
Pitaj ti Srbe, a ne nas Bosnjake. Nismo mi Bosnjaci napadali Sloveniju, Hrvatsku, i Srbiju za nade neke Velike Bosne, nego smradovi preko Drine su njih napali pa su na nas krenuli. Odje** komunjaro. Idi krivi svoje Srpske gazde, ne nas. Ni Amerikanac ni Svabo nas netreba cuvati, gdje su oni bili 92-94? Tek u 95 se pojavise kada smo dosli do Banja Luke.
Srbija je prva izasla iz SFRJ ali je to uradila u tajnosti..i to 1990 mjenjanjem svog ustava.Pogledaj clan mislim 71 i 73 ustav iz 1990.Tako da tu pricu macku o rep okaci arane :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...a ja kad rečem da amerika drži teritorijalni integrtet bih budem vaki-naki-svakaki...
Konačno, zlatne kašike.
Pokušajte mrs Hahn prevesti na engleski njenu funkciju: Kongresmenka. Ovako nekako: Lesbian CongressWomen ! Ona bi to osim lične uvrede shavtila i kao napad na svoju funkciju. Onaj grm alj Dodik je tako napadao i američku ambasadorku u BiH, pa bi bilo teško to shvatiti kao elementarnu novinarsku nepsimenost jer takvo što nije ni enedemsko u toj zemlji selekcije najboljih. Oni manje sopobni idu na više manuelne poslove: Kopanje kanala, prevrtanje pljeskavica i slično, Kod nas naravno je suprotno, a i to je teško shavtljivo amerikancima.
Da smo bogdom od '95. pod patronatom SAD-a, a ne Evrope, mislim da bi oni poslije rata zauzeli aktivniju ulogu u gradnji razorene države.
samo bih da pojasnim da se ovaj tekst već treći put pojavljuje pred Kongresom i da do sad nije imao dovoljno podrške da prođe dalje,a i sada ga je predložila kongresmenka koja želi pridobiti glasove hrvatske zajednice koja živi u saveznoj državi iz koje Hahn dolazi i nakon njihovog lobiranja prića o" jednakosti naroda" je prića o trećem entitetu
Zbog ovoga ja biram Amere ispred Rusa. Cisto zbog naseg interesa. A cetnici se varaju ako misle da ce se ovdje ponoviti Ukrajinski slucaj jer Rusija je dalekkoo dalekooo od njih. Ovdje se moze samo desiti Oluja 2.
Pola BiH je svakako prazna. RS je Sjeverna Koreja ovog Balkana. Zavrsiti ono sto smo trebali 95 kada smo vam uzeli krajinu i kucali na vratima Banja Luke.
Sretno i pozdrav za braću Amere.