Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Biden dobije i Wisconsin i Michigan i Nevadu, Pensilvanija ne igra nikakvu ulogu.
Stali sa borjanjem u Wisconsinu i Michiganu dok nisu nasli po 140.000 mrtvih glasaca. Mislis da bi Detroit grad auto industrije glaso za Bidena.
@SultanovBosnjak Uzmi ansteziju, nije ti dobro nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije to nista...kod nas se 2 miliona glasova broji 20 dana,s guza na guz uz kafu i janjetinu..
izbore ce odluciti americki vrhovni sud. brojanje se pretvorilo u lakrdiju
Ako Biden pobijedi mi mozemo ocekivati da SAD pokazu vise interesovanja za probleme koje nam prave krvolocne gramzive komsije ali i domaci korumpirani politicari. Vjerujem da ce Mirsad H. iskoristiti bliske odnose sa ovim covjekom kako bi pomogao oko navedenih kočnica napretku ove napaćene zemlje.
Ako pobijedi Biden sta ce onda mali trumpici kao dodick, milovanivic i slici? Sta ce bit s njima, nece se moc vise kyrcit. Morace se korigovat u govoru i ponasanju jer u protivnom Dzo ce ih isprasiti po turu. Dzo ne voli kyrcenja beskyrica.
Čović traž ida se izbori ponište69% muslimana glasalo za BIdena izbori nisu legitmni ni legalni.....
U tri provincije Biden vodi Michigan,Nevada i Winsconsin to mu je tacno 270 i tu je pobjeda ostalo bonus za Senat i House,North Carolina je blizu a Pennsyivania ce da bude isto guravo,po ovome za sada Tramp je ugrozen i mogao bi izgubiti presjednicku fotelju.
Koja kradja sunce ti..
Kako je to samo opasan sistem krađe glasova, čak i kada predsjednik amerike ukazuje na taj problem niko ga ne benda. Šta je tek kod nas onda?
Mogla bi SDA poslati svoje posmatrace ako treba kome preokret u ovim kljucnim trenucima? Zna li se ista trebaju li Trumpu? Bar oni znaju kako se ponistavaju ispravni listici
boli me quratz debiliiiiii
samo jos ima sanse ako pobjedi u Nevadi, ali to je sve nastimano. Vidio Bidion kako Dodik krade pa pokupio fazonone, kakvo glavanje pomocu pisama i to 100 miliona. To je kradja naravno. Pokrali su te brate Donalde.
@fbUser1590942149 mozda taj michigen ili winscina ali tesko....
Sekretarica drzave, je malo pogresan prevod. Pojam sekretatica u nasem jeziku ima jedno znacenje. Nemamo bas prevod za tu englesku rijec koja daje pravo znacenje al definitivno nije sekretarica. Kod njih se cak secretary ide kao prezbak madam secretary sto bi kad vec prevodite znacilo gospodja drzavni sekretar
Jutros napisah da je Pennsylvanija ključna.
@gooUser1587738186 pa nije., tamo je vec pobijedio Trump, vodi 6 procenata, ali Nevada je jos neizvjesna ali izgleda da gubi Trump.
pa realno baiden vodi svo vrijeme..obicno ko vodi taj i pobijedi
@as83 to je samo tako prikazano, ali dok nisu poceli dodatne glasove da broje, pobjedjivao je Trump.
Vrlo je vjerovatno da če posle brojanja glasova objaviti pobjednika, no ipak ko to zna, sacekajmo 🤷‍♂️