Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov je,blago receno,mutav.
Potraga za nestalim malezijskim avionom privremeno prekinuta zbog mraka??????????????????
Jao naslova braco draga, kako je pao mrak?? jel ih mrak iznenadio?? zna li se termin kada ce se ponovo razdaniti?? Od kud mrak, sa koje je strane dosao?? Dajte nam detalja molim vas..
hahahah svice i svanjava evo 13 dana strucnjaci moji a ljudima ni traga
....eh sto ce ga ovaj sa slike naci.
Jedno mi nikad neće biti jasno ,zašto ne uključe sve zrakoplovne jedinice , pa nije igla majka mu stara da se ne može naći , toliko satalita i ostalih karafeka i ništa , prosto da ne povjeruješ .
Ko je ugasio svjetlo ?
Ko je ugasio svjetlo ?
Neizvjesnost, tuga i ocaj. Samo porodice znaju kako prezivljavaju sav ovaj uzas.
eno ga u trebinju glupani
E svasta,toliko brodova a aviona trazili jedno mjesto,a snimak sa satelita prikaziva olupinu od 24 metra..pa nije ruksak da ne mozes prinjetit.. Sve su to lazi,znaju vjerovatno da je otet,samo ne zele u javnost da kazu pa samo iznose svoja misljenja i kao misterije,a dani Bogami prolaze.. I na kraju,obustavljena potraga za boeingom 777.. Jadna porodica unestecenih..
Od trgedije ljudi napraviše šegu