Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
američki špijun gorbačov
E moj Mihajlo kako te naguziše ameri...to je za zlatnu medalju... namazani su nema dalje... aplauz od mene👏👏👏
Jednostavnim rijecnikom: Gorbacov prodao SSSR, USA preuzela stvar u svoje ruke. Od tada otislo sve u Honduras, cijela planeta,a mi pogotovo.
Zapadni igrac koji je SSSR bacio na koljena. Cudi me da ga neko nije rokno
Svi pređoše iz socijalizma u kapitalizam bezbolno,samo glupa plemena sa ovih prostora ispadoše pametna i popušiše generalno
Šta misliš kako je bilo Srbima 1991. kad su čuli šta njofra priča, a odjednom istorija pred očima... Izbacili Srbe iz ustava. Ovo je ovde Balkan, zemlja iz sna i svakih 50 leta izbije rat!
@gooUser1570812903 To je sve ?Ma možeš ti i bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je ona čelična zavjesa je Kolinda spominjala ...