Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zapalili je muslimajmuni. dzamijske izdrkotine ne mogu bez terorizma. Treba zabraniti islam da bi covjecanstvo moglo zivjeti u miru
Prozivjela je skoro 1000 godina, mnoge ratove ali ne i Makrona.
Jedan nalet sa kanaderom je mogao spasiti stvar sada je vec ionako kasno ostale su samo okolne zidine.
Veoma zalosno... plamen prugata za par sati ... 😔 U momentu se sjetih jedne izreke ...( (Buenaventura Durruti)
Cekamo isil da preuzme odgovornost
Zašto ne mogu komentarisati?
@ReinaR Evo izgleda da mogu.
Više vrijedi 1 jedan ljudski život , nego sve parazit-glasačke kurcomolje
Sta mislite da objedinite sve u 1 clanak, lakse je pratiti sve, a citat cemo vas svakako.
prodat zemljiste, napravit 5-6 zgrada na tom mjestu...Žtibhra
Abdulah Skaka: "suosječam sa porodicama u Rimu zbog ajfelovog tornja"
Izronice stari za one ko ga vole ...
Muslimanima sluze dzamije da vrše molitvu u njoj svakodnevno a kršćanima katedrale da zjape i budu ukras u odnosu opet na sinagoge jer jevreji takođe su dosta posvećeni svojoj vjeri. Katoci u Eu su satanizirani maximalno onk fakat nista nemaju od vjere. Inace radio sam sa njima oni cak neidu ni na misu nedeljom i vecina je takva. Ćafiri i po evanđelju, ovo ozbiljno mislim.
ma ljudi na našim prostorima su glupi posebno ove tri banana državice bos hrv srb, oni da su pronašli kip venere iz willendorfa ili poznatiji kao kip božice plodnosti koji je izrađen 30 hiljada godina p.n.e sigurno bi ga razbili i rekli nije to iz našeg sela. zato ne treba ulaziti u diskusiju s takvim budalama
francuska ce gorjeti
Gledali ste kako gori Bosna i Hercegovina, nijemo ste posmatrali kako umiru djeca ove drzave, zatvorili ste oci na silovanje zena. Mislite li da mi je zao kad vam secnesto desi?
Pa sta ocekujes debilcino nekulturna, da si bio rodjen tada i da znas o cemu pricam ne bi tako govorio. Kad je malim ukljucenjem zapadnih zemalja mogla stati patnja naseg naroda, niko nije bio tu uz nas. Sve sto smo dobili su konzerve iz Drugog svjetskog rata i nametnuti sistem.
Srusene dzamije, Vijecnica zapaljena zajedno sa jako vaznim knjigama, srusen Stari Most. Jel sad jasnije debilcino?