Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Užas jašta, sad opet po šišmišu udrite, lešo ga spremite
Prestanite jesti žive šišmiše,štakore,čuke....pa onda nekog savjetujte
@rocker2000 Vala bas
Hoćete vi svašta da jedete, pišam vas
nabijemo vas svi na kitu stoko jedna pogana!!! znali ste da ste bolesni a i dalje putovali svijetom, obilazili gradove, svjesno sirili zarazu!!!! mrs
Da ne jedemo Šišmise?
naj odvratniji narod na planeti
Mala udari se po ushima i tishu mishu. Od vas je poceo ovaj virus kao i 😷 SARS i svinjska gripa. Nego reci ti nama sta si radila s momkom za Valentinovo u izolaciji ?
11 sedmica karantina za 11 miliona ljudi ipak klix komentatori bolje znaju!🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏 zavjera, 5 g mreža, idite u Milano, svi na roštilj, hebo smješnu gripu itd itd 😂😂😂
Niste vi građani krivi koliko je kriva vaša pogana genocidna vlast. Sve dugove prema vama treba ukinuti, sankcije do plafona natrpati dok ne ode ta pogana distopijska vlast.
Sad Kineze neko zarazuje?.?.pa od vas je sve to počelo. Kina je pruzrokovala svu ovu epidemiju.
@pele82 Jashta radi