Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sad "kao" znaci i mi trebamo izabrati opoziciju, pa opet sve ispocetka..i opet ce biti krivi oni prije novo-izabranih... NISMO MI KRIVI NEGO ONI PRIJE NAS... A SLOGAN ZA IZBORE BI TREBAO BITI.... "ZAMJENIMO GOVNA SA GOVNIMA"
lako je njima kad imaju opoziciju
Ispada da su nasi politicari extra pa mi ih podrzavamo 20 god....!!!!!
@citizenx Ne kolega, to samo dokazuje našu zaglupljenjost..
Hoćemo li mi kazniti vladajuće oligarhe, ili ćemo nastaviti po ustaljenom principu samokažnjavanja!?
A imamo strasnu mogucnost za promjene... a. Zero Cola b. Cola c. Light Cola A sad vi izaberite sta god zelite, slobodno, demokratski...ako nevolite Colu, mozete uzeti Zero Colu, ili Light Colu...i tako u krug..ali slobodno izaberite sta god zelite ?!
U bih nemas koga kazniti kad su svi isti i u istu tikvu pusu...