Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno ovo gore govno Ajman ima zenu od 8 godina po uzoru proroka. Aje bitno da mu nije sestra ,to je kod njih normalno.
Zidove treba tamaniti kao bubasvabe bez imalo griznje savjesti godine su nebitne jer su oni(zidovi) svi isti ,kada se zidovi potamane onda ce i MIR na citavom svijetu da nastane. J...m im Mojsija i Davida Oni su rak rana koju pod hitno treba sakcionisati jer zamislite kakvi su zidovi Josua je poklao citav grada od najmanjeg do najveceg tvrdeci da mu je Bog rekao da treba pobiti sve u gradu pa cak i ono sta pisa uza zid(mislio na pse) Zato su trudnicama vadili bebe iz stomaka dijeci malu bacali sa zidina a udavace i muske klali kao i pse i macke itd. Od pamti vijeka oni su zlo i oni su jedini koji tvrde da su izabrani narod j..o ih mojsije
sami teroristi.Jedni vjeruju u novac drugi u izmisljene dijelove Kurana. Jednaki su i oba dvoje ce nestati jer ne sluze dobrome nego vlastitim iluzijama i vjerama. ipak neka prije nestanu ovi teroristi vjerski oni su veca gamad.
Dosao djecak placuci kuci i mati ga zabrinuta upita sta se desilo, a dijete odgovori kako su mu zidovi ukrali bicikl, a mati mu na to odgovori: \"Ne brini sine Adolfe, doci ce i tvoje vrijeme\".
svaka budala ovdje moze pisati antisemtske gluposti. sa-x.com ne filtrira nista...fuj ste. do kada cete dopustati ovakve odvratne komentare. velicanje terorista, ubica, hitlera..zar tome sluzite?
militantni*
Ljudi kojih se to ne tiče ,pa i novinari koji bi to trebalo znati,brkaju pojmove \'\'Šeik\'\' i \'\'šejh\'\'.Šeik je naftni magnat,odnosno hedonista koji posjeduje milione zarađene od nafte a \'\'šejh\'\' je osoba koja posjeduje ogromno islamsko znanje,od tumačenja Qur\'ana,preko hadisa,do fikha, aqide i ostalih islamskih nauka.Dakle,ne može se neka arapčina koja daje nekoj holywoodskoj kuji 1.000.000 da je natakne nazvati \'\'šejhom\'\' kao što se neki skromno živući islamski mitlitanti vođa ne može nazvati \'\'šejkom\'\'.
cuo sam da u izrealu ima jeftinog plina nema mi mrzeg naroda od izrealaca malo je falilo da ih Hitler izbrise sa zemlje a sad oni ratuju