Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate napravili su od mene najgoreg teoretičara zavjera. Ne vjerujem da se ista na ovom svijetu desi slučajno. Ne nasuka se 30 godina niko sad treba svake 2 godine kad su lanci snadbijevanja svakako oštećeni.
Svaka čast kako si ih odmah razotkrio.
Ne brini evo već su ga oslobodili
Dobro jutro tajkuni. Dižite cijene, nafta, gas, hljeb, banane....
Sad ce kod nas poskupiti brasno, ulje, piletina hahahahahaha
Sad ce opet cevapi u Sarajevu poskupiti
Igre gladi!
Ovaj Suecki kanal bas postao Bucak potok podvoznjak... ma hajte molim vas. Ako Zmaj moze proci kroz jezero u buca potoku,moze i brod. Samo ga fino poravnajte.
Sad ide zaplijena i otkup broda
Da ide kroz Bosnu bio bi svaki dan blokiran
Sad će krompir i banane da poskupe za pfet pfeninga!
Auuu, evo ga pad berze, a cijena nafte i hrane u nebo.
Šta sad poskupljuje
EverNasukani
Opet?....svi od tog nasukanja hajruju i na kraju sve to ovako ili onako čudnim nekim putevima i logikama plati sirotinja i bijeda
Nrate napravili su od mene najgoreg teoretičara zavjera. Ne vjerujem da se ista na ovom svijetu desi slučajno. Ne nasuka se 30 godina niko sad treba svake 2 godine kad su lanci snadbijevanja svakako oštećeni.
Ode nafta +10 pf/l