Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori ce se ponavljat sve dok Erdoganova strnka ne pobijedi
Smjesno je ovo, ja sta vec ce Erdogan da pobjedi mislim kandidat, nije valjda djabe ponistavo izbore.
Isu turci vire im kur**
tobe yarabi
Ovo je dokaz koliko je Erdogan "pošten" prema vlastitom narodu. O drugima da ne govorim...
Hebi ga, Turska je stare demokracija i tesko da ce populista poput Erdogana dugo opstati!Novi aerodrom, most preko Bospora (usput-nije nikog pitao za visinu, svega 4 m visi od Peljeskog), dzaba sve ako narodu nije bolje!Iskoristio pad lire i ljudi sad rade za 450 e!Istambul ima 2 dijela-evropski i azijski i svasta je sljeglo u njega!Zena mu ima najvecu kolekciju kreatorskih torbica i cipela na svijetu a on je suvlasnik tvornice votke!Bice problem kad jednom izgubi izbore-nece mirno otici!
Ima li dana da nema nešto o Erdoganu na klixu? Je li ovo neki turski portal?
ne pobjeđuje ko ima više glasova,nego onaj koji broji glasove. nešto ko kod nas !?
Glasa se dok Erdogan-ova stranka ne pobjedi. Vrlo jednostavno.
Ovo je jedini čovjek (Erdogan) van granica BiH i predsjednik jedne značajne države, a da podržava Bošnjake. Sa druge strane, oni mu se odužuju tako što žele njegov pad na izborima. Valjda misle da će Rusija, Kina, Grčka... biti od pomoći.
Pomolimo se svevisnjem za naseg brata Erdogana, sve on ovo radi za dobrobit Bosnjaka.
Jednu vrecu glasova ispod tezge za najdrazeg Brku
jest lijepo u Istambulu
Pa nisu valjda ponavljali izbore da opet izgube?