Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina ubija Ujgure muslimane.....Indija ubija Kashmirske muslimane....Rusija ubija Sirijske muslimane....Burma ubija Rohingya muslimane...Izrael ubija Palestinske muslimane...A MUSLIMANI SE OPTUŽUJU ZA TERORIZAM!!!!!!!!!
@Igordodikrinaka Sad će Turska da ubija Libijske muslimane.
Sav svijet zna šta Kina decenijama radi muslimanima Ujgurima, a u ovom slučaju najgore je što će možda Huawei da te grijehe isposti.
ovaj laze na demokrstski nacin
Mesut Ozil je car.
Xi Jinping kritikovao USA što ubijaju muslimane širom svijeta, o crncima da ne govorimo!
@kmotr USA poslala cijele Muslimanske zajednice u logore kao komunisti u Kini???? Pa kako onda ja setam slobodno ovdje?
Sa Kinom su u prijateljskim odnosima svi oni koji su protiv vjerskih sloboda i protiv zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji je normalna stvar u demokratskim drustvima .
bolje da on iskreno kaze koje muslimane su USA do danas pobile, to krije a zna se
Tek su se sad sjetili, ovo se dogadja jako dugo. Takodje niko nista ne govori o jemenu i konstantnom raketiranju od strane s arabije, onda se ignorisu se ljudska prava svih ostalih pripadnika drugih religina na bliskom istoku itd.
Fkt, nešto treba uradii po pitanju tih tamo Ujgura. Šta su to oni skrivili, pa moraju ići po nekakvim "kampovima za reedukaciju". Mislim, zamisli ti tog izraza - kamp za reedukaciju.
Gdje god se čovjek okrene, vazda okrivljeni muslimani, ma dajte više, niste normalni.