Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od prvog dana govorim da je tzv virus iz epruvete. Samo budala moze da povjeruje u pricu o sismisima haha priroda ne pravi nikakve mutante nizi devijantne stvari, priroda je savrsena. Ovo nije pandemija vec projekat i odlicno je isplaniran i proveden.
Slagali, ne slagali, treba Kinu spustiti na zemlju. Tu je nasa sansa, hladni rat protiv Srpskih interesa.
Jesu to oni isti dokazi tipa Sadam Husein ima nuklearno oruzije.Izade i kaze da ima ogromne dokaze i na tome se zavrsi,bez i jedne cinjenice i stvarnog dokaza,samo spekulacije i stalno im isto prolazi kod ljudi.Svi ostali su krivi samo je Amerika uvjek cista i nevina.U sred naj veceg ekonomskog rata izmdeu USA i Kine,zamisli amerikanac sve zeli da svali na Kinu jer ocigledno je potreban zrtveni jarac.Jeste pocelo u Kini ali da li je zaista pocelo od njih,sve treba uzeti s rezervom.
Gadovi
Imamo dokaze, a i da nemamo ima da ih nađemo
Gdje su dokazi? Vjerovatno na istom mjestu gdje i dokazi o hemijskom i atomskom oružju Sadama i Gadafija.
Treba to sa Solakom vidjet
Ameri postali ko srbi, uvjere sebe u nesto pa onda hoce da uvjere citav svijet . Dok je onog Trumpa tako im je. Cccc
Ovi su takodjer rekli da i Sadam ima nuklearno oruzje,ovi isti su u Bosni dijelili humanitarnu pomoc konzerve sa rokom trajanja 1967,ovi isti su Libiji donijeli demokratiju,siriji..???.pametnom dosta..!!!
Ovi su takodjer rekli da i Sadam ima nuklearno oruzje,ovi isti su u Bosni dijelili humanitarnu pomoc konzerve sa rokom trajanja 1967,ovi isti su Libiji donijeli demokratiju,siriji..???.pametnom dosta..!!!
Notorna laž. Krivo im što je Kina vodeća ekonomska sila pa hoće da je sruše na ovaj način. Amerika, cionistička pudlica.
Je li imas dokaze varikine ti??
Kao i za oruzje za masovno unistenje u Iraku, aj ne dipr tamo
postoje al u Hollywoodu,bo ti mater američku svoju
neka kina plati za sve sto je utadila svijetu..no china trade
Isto ko sto ste imali dokaze da Sadam ima hemijsko oruzje
Slazem se sa Trampom.Prvi put.