Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva retardirana ideja. Ministar je malo previše igrao Call of Duty.
sve bih ja tu bagru tamo vratio pa nek se poubijaju, bio sam ja na zapad znam koja su to gamad samo probleme prave po zuapadu
APSOLUTNO PODRŽAVAM ! Sa druge strane da se je tako postupalo u slučaju BIH KO BI DANAS BIO NA VLASTI ? Sve se fino školovalo vani, pa kad se rat završio nazad u Bih pa onda preko IVZ za ambasadore, minsitre savjetnike, vlasnike, TAJKUNE, pjevače, voditelje na javnim servisima itd itd ! Eno Dodik se bacio iz BEograda švercom duhana ! Zanimljiv paradoks je da IZBJEGLICA može preć pješke 5000 kilometara i da ima para za to a nema para sa si kupi pušku ili da otvori najmanji poslić od čega bi živio.
Tebe Srbine poslati PSIHIJATRU ! HITNO. Bićeš primljen preko reda i zadržan, pogotovo obzirom na nacionalne genetičke predizpozicije. Naime vođe Srpske i Srpsle Krajine su BILI PSIHIJATRI, ljui koji su tom narodu poslije svečenika NAPOTREBNIJI
*najpotrebniji
Dole se nezna ciji je u cijoj
napokon pametan politicar. Svaka cast.
Ti ne rise mamlaze vrati se u BIH i nece ti smetat dijasporac
ne smetaju meni licno balvane. Ali ono sto je se desilo u Parizu je samo pocetak. Meni je licno zao toga. A ti posto si naivan , zasto slobodno neprimis jednu sirijsku porodicu u svoj stan aa?
Poljska i Mađarska trenutno najfašističkije zemlje Evrope.
popuši ga loma purgeru :)
Frranz sta ti je ovo i di nadze ovo ?
...reče neko koga su rusi oslobodili.
...hitlerov je bio bolji?
ja vala, ona mi mala s crvenom kapicom djeluje ko da bi mogla voziti tenk...
dobra ideja ... jedini je problem sto vjerovatno 70-80% tih ljudi nisu iz sirije
"Vratiti sve muslimane na Bliski Istok i mirna Evropa." nisu svi muslimani u evropi sa b. istoka "dzevdo"
"dzevdo" a OKLEN si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)