Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putin bi sejdic-finci rijesio za sekund....sedmorku proseto po sibiru pa da vidis kako se radi :)))))
vidiš ti ideje, slijedeći sastanak organizirati u moskvi
putin je rusiju podijelio po regijama i svakom svom oligarhu naredio da se ima brinuti za tu regiju...znaci placati im skolstvo i zdravstvo i infrastrukturu....hodorovski se pobunio i strpo ga u zatvor i uzeo mu sve pare a berezovski je pobjegao ali ga je izgleda stigo rujo u londonu i objesio o luster :)))))....nema tu zahebancije....
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
nečeš ni ti stanislave dugo pisati protiv vožda
Sad cemo da vidimo jel ima sta od ovih tvrdnji. Ako reaguju ostro znaci da tu ima nesto u ovim tvrdnjama (autora vec nazivaju "smecem" sto je interesantno). Kad covjeka optuze za nesto za sta se i osjeca krivim on obicno reaguje agresivno...
Hahahahahahahah on i Dodik onda mogu skupa.
Zaboravila si i Kacavendu... kakav bi to dernek bio...
Mogo bi bit i peder.
Путин = цар царева
nećeš se ti stanislave najesti ruske salate za novu godiu
a šta bi to drugo mogao biti Kačavendin brat po veri??? Šta su takvi nego to i to masovno!
Sta pises crni Belkovsky pa objesit ce te Putin...
Zato dodik cesto putuje u Rusiju.
Joj Stanislave, ne bih ti bio u kozi, sad kad te mocni peder najuri :-))))
pa realno svi ovi karatisti su malo retardirani
ode stanislav u sibir
"Dmitrij Peskov negirao je ove navode te Belkovskog nazvao smećem". Na to je Belkovski izjavio da je i Peskov homoseksualac, a zatim je dodao da od danas vise nije politolog nego indijanski poglavica i uz ratni poklic odjahao u nepoznatom pravcu.
Ovakav clanak "poznatog" politologa definitivno nije placen , nego je rezultat dubokog poznavanja ljudske psihe ..u pravo vrijeme.
Zasto u pravo vrijeme ? Nesto se desilo ?
Eso, to ti je slicno s misljenjem ovog eksperta ,samo suprotno. ti si se javio u pogresno vrijme:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
soros moze samo da se sagne putinu....:)))) stara drtolina svakako ima devedeset godina i njegovi marifetluci po svijetu se blize kraju....naravno osjetio da je smrt blizu pa ko veli da udari na najjaceg :))))))